1. Logga in på Mitt3
  2. Välj "Abonnemang"
  3. Scrolla ner till "Beställ/Aktivera SIM-kort"
  4. Klicka på "Beställ nytt SIM-kort"

1. Logga in på Mitt3
  2. Klicka på fliken ""Abonnemang"" och välj ditt abonnemang
  3. Högst upp hittar du din PUK-kod

Tips! Har du glömt PIN-koden kan du slå in fel PIN-kod tre gånger, sedan får du ange PUK-koden och därefter får du välja en ny fyrsiffrig PIN-kod. Tre har inte möjlighet att se din PIN-kod.

Gör så är för att aktivera ditt nya SIM-kort via Mitt3.

1. Logga in på Mitt3
  2. Välj Abonnemang
  3. Scrolla ner på sidan till "Beställ/Aktivera SIM-kort"
  4. Fyll i ditt nya SIM-kortsnummer.

SIM-kortsnumret är 19-siffrigt och du hittar det på baksidan av SIM-kortet eller på följebrevet.

Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp med aktivering via kundservice eller i någon av våra butiker. Att aktivera ett nytt SIM-kort för ett befintligt abonnemang är kostnadsfritt.

Hur förlänger jag mitt abonnemang?

Du som har ett 3Surfa-abonnemang eller äldre:

Ingen bindningstid

Om du inte har någon bindningstid kvar på ditt abonnemang kan du förlänga till vilken abonnemangsform du vill av de som vi i dagsläget erbjuder. Du kan alltså enkelt förnya med en ny mobil här på tre.se. Tänk bara på att välja "fortsätt med mitt nummer hos Tre" när du handlar. Att förnya endast med abonnemang (3Flexibel) gör du inne på Mitt3.

Förnya för företag

Under bindningstid Om du har bindningstid kvar på ditt abonnemang kan du förläng till en abonnemangsform med samma eller högre månadskostnad. När du har bytt upp ditt abonnemang går det inte att byta tillbaka till den ursprungliga abonnemangsformen.

Kontakta vår kundservice om du vill göra en ändring.

Du som har/byter till ett 3Flexibel-abonnemang:

Abonnemanget 3Flexibel säljs utan bindningstid. Du kan när som helst ändra upp och ner i surfmängd, exempelvis på Mitt3. Att byta uppåt i surfmängd går på en gång, att byta neråd i surfmängd tar en månad.

Vill du lägga till en mobil kan du göra det via en delbetalning på 12, 24 eller 36 månader. Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader).

Till alla våra mobiler

Till alla våra företagsmobiler

Du kan enkelt se din bindningstid på Mitt3

1. Logga in på Mitt3
  2. Välj ditt abonnemang och gå vidare till ”Abonnemangsdetaljer”
  3. I rutan ”Uppgifter” hittar du bindningstid och uppsägningstid

Du kan även se din bindningstid i Mitt3-appen

Uppsägningstid Som privatkund har du en till tre månaders uppsägningstid från det datum du väljer att avsluta ditt abonnemang. Du hittar din uppsägningstid på ditt kontrakt. Som företagskund har du en eller tre månaders uppsägningstid beroende på abonnemangsform och när avtalet tecknades. Du kan se vad ditt abonnemang heter och hur lång uppsägningstiden är på Mitt3

Obundet abonnemang Om bindningstiden är slut har du endast uppsägningstid. Dags att förnya abonnemanget? Såhär uppdaterar du ditt abonnemang hos Tre.