Du låser upp din mobil via www.tre.se/operatorskoder.

Från 1 september 2018 säljer vi endast olåsta mobiler. De kan användas med SIM-kort från andra operatörer direkt.

Har du en äldre mobilmodell?

Mobilen kan låsas upp 12 månader efter inköp och kostar 350 kr. Om mobilen är utanför bindningstid, är det kostnadsfritt att låsa upp mobilen.

För att lyssna av meddelanden eller göra inställningar ringer du 333 från din mobil.

3Svar i utlandet.

Vill du lyssna av ditt 3Svar när du befinner dig utomlands ringer du +46 735 333 333. Att ringa 3Svar från utlandet kostar som ett vanligt utlandssamtal till Sverige.

Gör så är för att aktivera ditt nya SIM-kort via Mitt3.

• Logga in på Mitt3
  • Välj Abonnemang
  • Scrolla ner på sidan till "Beställ/Aktivera SIM-kort"
  • Fyll i ditt nya SIM-kortsnummer.

SIM-kortsnumret är 19-siffrigt och du hittar det på baksidan av SIM-kortet eller på följebrevet.

Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp med aktivering via kundservice eller i någon av våra butiker. Att aktivera ett nytt SIM-kort för ett befintligt abonnemang är kostnadsfritt.

Här hittar du instruktioner för hur du kommer igång och gör dig bekant med din nya router. Till bredbandsguiderna

Se hur täckningen är på din adress via vår täckningskarta. Observera att täckningskartan endast är till för vägledning och inte garanterar täckning på enskilda platser. Till Täckningskartan

Gör såhär:

• Sätt i kontakten
  • Anslut till WiFi
  • Klart!

__ Har du förlängt ditt abonnemang? __

Tänk på att du behöver aktivera ditt nya SIM-kort via Mitt3.

• Logga in på Mitt3
  • Välj Abonnemang
  • Scrolla ner på sidan till "Beställ/Aktivera SIM-kort"
  • Fyll i ditt nya SIM-kortsnummer.

SIM-kortsnumret är 19-siffrigt och du hittar det på baksidan av SIM-kortet eller på följebrevet.

Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp med aktivering via kundservice eller i någon av våra butiker. Att aktivera ett nytt SIM-kort för ett befintligt abonnemang är kostnadsfritt.