Gå till innehållet

Apple iPhone 15 Plus

Färg Grön
Prova Apple One gratis i 3 månader – bara hos Tre!

Apple One har ingen bindningstid, men endast en dags uppsägningstid. Aktivera tjänsten i Mitt3. (Efter provperioden kostar det från 172 kr/mån ex. moms)

Läs mer om Apple iPhone 15 Plus
 • Obegränsad surf i Sverige
 • Delbetala räntefritt
 • Fri frakt och leverans till ombud

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

 • Apple iPhone 15 Plus400 kr/mån
  Grön, 128GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Apple iPhone 15 Plus

Apple iPhone 15 Plus

Grön, 128GB
3Företag Obegränsad
699 kr/mån
649
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 15 576 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Apple iPhone 15 Plus och köpinformation

5 fördelar

 1. Dynamic island
 2. Tålig elegans i infärgat glas och aluminium
 3. Oslagbar tålighet med ceramic shield
 4. 6,7-tums super retina XDR-skärm
 5. 48 MP-kamera

Dynamic island

Upptäck den pulserande världen av Dynamic Island, där notiser och liveaktiviteter bubblar upp för att du inte ska missa ett enda ögonblick, även när du är försjunken i andra sysslor. iPhone 15 Plus håller dig ansluten till din digitala vardag på ett helt nytt sätt.

Tålig elegans i infärgat glas och aluminium

Med en ny design i infärgat glas och aluminium kombinerar iPhone 15 Plus elegans med tålighet. Den står emot stänk, vatten och damm, vilket gör den redo för alla äventyr och vardagliga situationer.

Oslagbar tålighet med ceramic shield

Framsidan skyddas av det imponerande ceramic chield, som gör den tåligare än något annat smartphoneglas. Kombinationen av infärgat glas och ceramic shield ger en enhet som är både robust och stilfull.

6,7-tums super retina XDR-skärm

Upplev en imponerande 6,7-tums Super Retina XDR-skärm, dubbelt så ljusstark i solen jämfört med tidigare modeller. Varje bild och video blir levande med enastående detaljer och färgåtergivning, oavsett ljusförhållandena.

48 MP-kamera

Huvudkameran på 48 MP tar detaljerade bilder med superhög upplösning. Med 2x tele med optisk kvalitet kan du komponera perfekta närbilder och skapa porträtt med dramatisk detaljrikedom och färg. Utforska din kreativitet med möjligheten att ändra fokus mellan motiv i bilden även efter att den är tagen.

Det kraftfulla A16 Bionic-chippet möjliggör avancerade funktioner, inklusive beräknad fotografi och röstisolering för telefonsamtal, medan den långa batteritiden säkerställer att din iPhone är redo hela dagen.

Mått
160,9 x 77,8 x 7,8 mm
Vikt
201 g
Trådlös laddning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
Super Retina XDR-skärm
Skärmstorlek
6,7 tum
Skärmupplösning
2796x1290
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
12 MP
Bakre kamera
48 + 12 MP
Operativsystem
IOS
SIM-kort
1) nano eller e-SIM, 2) e-SIM
Lagringsutrymme
128GB, 256GB, 512GB
Plats för minneskort
Nej
Bluetooth
Bluetooth 5.3
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Vattentålig
IP68
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
A16 Bionic-chip
RAM
6.0GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.