Gå till innehållet
Mobila nyheterDigitalt livGuiderFöretagande

Företagande

Den här kategorin är fullproppad med allt från tips till rena guider: lär dig skriva nyhetsbrev, slipa på din SEO eller lär dig mer om vår mobila växel. Är du företagare är det här du ska hänga för att få det senaste inom mobilt företagande!

Två män dricker kaffe och tittar på en mobil.

Satsa på en smart, mobil växel

5 anledningar till varför det är en god idé I värsta fall är ett missat samtal en förlorad kund. Att skaffa en smart mobil företagsväxel är en god idé – hur litet ditt företag än är. Se här!

En vit bänkskiva där det ligger en mobiltelefon, en surfplatta i ett svart fodral, een tidning och en kopp kaffe i take away-mugg.

Analysera och optimera nyhetsbrev

Nyhetsbrevsskolan del 3 Hur tar du företagets nyhetsbrev till nästa nivå? I den tredje delen av vår nyhetsbrevsskola gräver vi ner oss i statistik och maximerar resultaten. Vi har tidigare i bloggen berättat varför nyhetsbrev kan vara helt rätt för ditt företags marknadsföring och samlat de bästa tipsen på hur du skapar bra innehåll i ditt nyhetsbrev.

En mobiltelefon av modellen Apple iPhone, ett AirPods-fodral samt vita AirPods ligger på en brun matta i skinn.

5 apptips för ekonomi och administration

Det papperslösa samhället är ännu inte här – men nästan! Som företagare finns det goda möjligheter att strömlinjeforma betalningar och bokföring för att spara tid och pengar. Här är fem svenskutvecklade appar som ligger långt framme i utvecklingen.

Massvis med människor som går nära varandra på en bred gata.

Smarta insikter från mobildata. Så funkar det

Anonymiserade data från mobilnätet kan användas för att se när det är mycket folk på en viss plats. Det ger oss möjligheten att se hur människor reser, var de uppehåller sig och när de är på vissa platser. I det här inlägget förklarar vi lite kort vad vi gör och vad data från mobilnätet kan användas till.

En kvinna med grått, yvigt hår går ute i naturen och pratar i telefon och dricker kaffe samtidigt. Hon har en beige sjal virad runt halsen.

4 fördelar med WiFi-Samtal

Vi listar fyra ytterst relevanta exempel på när möjligheten till WiFi-samtal kan vara värt sin vikt i guld.

Ett skrivbord med en dator, en mobil som ligger och laddar på en trådlös laddplata och en kopp kaffe med fat.

Skapa bra innehåll till nyhetsbrev - Del 2

Nyhetsbrevet är en utmärkt kanal för att nå dina kunder – om du ser till att fylla det med rätt innehåll. Vi har samlat 9 bra tips som gör ditt nyhetsbrev läsvärt, lockande och matnyttigt.

Kvinna håller i ett möte med tre deltagare.

Bättre möten på kortare tid - lilla mötesskolan del 1

Vi vet i dag att det slösas väldigt mycket tid på meningslösa möten. Helt i onödan. I den första av tre delar i vår lilla mötesskola tittar vi på hur du kan få ut mer av dina möten – på kortare tid.

Ett skrivbord med en dator, en mobil som ligger och laddar på en trådlös laddplata och en kopp kaffe med fat.

Kom igång med nyhetsbrev- Del 1

Sociala mediertjänster kommer och går, men nyhetsbrevet består. Och faktum är att e-postmarknadsföring är minst lika användbart och effektivt i dag som någonsin tidigare. Vi kommer i en rad blogginlägg berätta och tipsa om olika tjänster och möjligheter och som en del av det inleder vi härmed en nyhetsbrevsskola.

Kvinna håller i ett möte med tre deltagare.

Ha alternativa möten – och få mer energi- Lilla mötesskolan del 2

Promenadmöten, speed meetings eller dagliga små stå-upp-möten. Det finns flera sätt att variera mötesformen, bli effektivare och samtidigt skapa mer energi.

Man och kvinna vid ett bord på ett cafè med varsin kaffekopp. De pratar. Mannen håller i en surfplatta.

Annonsering på Facebook. Så funkar det

Att annonsera på Facebook kan vara plättlätt, men om du vill göra lite mer avancerade målgruppsinställningar så gäller det att ha tungan rätt i mun. Vi hjälper dig som företagare med några viktiga tips så att du inte trillar ner i de vanligaste fallgroparna.

Två kvinnor står på en terass och tittar på en surfplatta.

Hur sökbar är du egentligen?

5 tips på bättre synlighet på internet! SEO, alltså sökmotoroptimering, är en konstart. Men det finns faktiskt en hel del saker som du själv kan se över – utan att vare sig plånbok eller nördkunskap – som hjälper dig få koll och avgöra om du eventuellt behöver hjälp av ett proffs.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!