Gå till innehållet

Motorola G84

Färg Svart

Moto G84 är en mobil med en vattenavvisande design i premium-material som mjukt veganläder och erbjuder en filmisk 6,5” POLED-skärm med multidimensionellt ljud.

 • 5G-prestanda på nästa nivå
 • Design med premium-material som mjukt veganläder
 • Filmisk 6,5" POLED-skärm
Läs mer om Motorola G84

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

 • Motorola G84120 kr/mån
  Svart, 128GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Motorola G84

Motorola G84

Svart, 128GB
3Företag Obegränsad
419 kr/mån
369
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 8 856 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Motorola G84 och köpinformation

4 fördelar

 1. Oemotståndlig Design
 2. 50MP ultra pixel-kamera + OIS för skarpa bilder och videor
 3. Rikligt med utrymme - 256 GB inbyggt minne
 4. Filmisk6,5" POLED-skärm för underhållning

Oemotståndlig Design

Motorola Viva Magenta lockar med sin oemotståndliga design, där vattenavvisande egenskaper håller enheten skyddad under dina äventyr. Årets färg, Viva Magenta, kombineras med premium-material, inklusive mjukt veganläder, för en elegant och lockande yttre.

50MP ultra pixel-kamera + OIS för skarpa bilder och videor

Fånga varje ögonblick med en imponerande 50MP Ultra Pixel-kamera som levererar skarpa bilder även i svagt ljus. Optisk bildstabilisering (OIS) säkerställer stabil och jämn videoupptagning, oavsett rörelser. Rikligt med utrymme - 256 GB inbyggt minne Med generösa 256 GB inbyggt utrymme finns det gott om plats för foton, filmer, låtar, appar och spel. Dessutom kan du enkelt utöka lagringskapaciteten upp till 1 TB med ett microSD-kort.

Filmisk6,5" POLED-skärm för underhållning

Upplev underhållning i sin fulla prakt med en filmisk 6,5-tums POLED-skärm. Den erbjuder oändlig kontrast och över en miljard nyanser av verklighetstrogna färger för en imponerande visuell upplevelse.

TurboPower™M 30-laddning ger dig timmar av kraft på bara några minuter, medan det imponerande 5000 mAh-batteriet ger långvarig användning för arbete och spel.

Motorola G84 kombinerar estetik med prestanda och erbjuder en mobilupplevelse som är lika attraktiv som funktionell. Med avancerade funktioner och en lockande design är detta en mobil som inte bara tillfredsställer, utan också överträffar förväntningarna.

Mått
160 x 74,4 x 7,6 mm
Vikt
166,8 g
Batteri
5000 mAh
Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
Full HD+ pOLED display
Skärmstorlek
6,5 tum
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
16 MP
Bakre kamera
50 + 8 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) 4FF or eSIM
Lagringsutrymme
128GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Bluetooth
Bluetooth 5.1
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Vattentålig
IP54, Android 13
Hörlursuttag
3,5 mm
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G
RAM
8.0GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.