Gå till innehållet

Motorola Razr 40

Färg Sage Green

Nya Motorola Razr 40 är en ultrakompakt flip-mobil med låg vikt och med en yta av veganläder är den skön att hålla i handen - perfekt att ta med sig till jobbet!

 • Passar perfekt i fickan
 • Ta skarpa bilder i alla miljöer
 • Lång batteritid och snabbladdning
Läs mer om Motorola Razr 40

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

 • Motorola Razr 40340 kr/mån
  Sage Green, 256GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Motorola Razr 40

Motorola Razr 40

Sage Green, 256GB
3Företag Obegränsad
639 kr/mån
589
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 14 136 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Motorola Razr 40 och köpinformation

4 fördelar

 1. Ultrakompakt och lätt
 2. Smidig användning – Använd frontskärm för snabb information
 3. Skarpa bilder i alla miljöer
 4. Lång batteritid och snabb prestanda - TurboPower 30-W snabbladdning och Snapdragon 7 Gen 1-processor

Ultrakompakt och lätt

Nya Motorola Razr 40 imponerar med sin ultrakompakta och lätta design, försedd med en yta av veganläder som ger en behaglig känsla i handen. I hopfällt läge tar den nästan ingen plats och glider enkelt ned i fickan.

Smidig användning – Använd frontskärm för snabb information

Upplev smidig användning med möjligheten att se viktig information på frontskärmen även när mobilen är hopfälld. Aviseringar, väder, musik och mer är tillgängliga utan att behöva öppna mobilen. Vid öppnande av mobilen presenteras en imponerande 6,9" pOLED-skärm med fylliga färger och rika kontraster.

Skarpa bilder i alla miljöer

Motorola Razr 40 tar högupplösta foton i alla miljöer med hjälp av Quad Pixel-teknik, som ökar ljuskänsligheten. Oavsett om det är dag eller natt, erbjuder mobilen flexibilitet för allt från vidvinkelbilder till extrema närbilder. Ställ upp mobilen för handsfree-selfies, videoinspelningar och videosamtal och hitta de bästa vinklarna.

Lång batteritid och snabb prestanda - TurboPower 30-W snabbladdning och Snapdragon 7 Gen 1-processor

Njut av över 30 timmars användning, beroende på användning, och när det är dags att ladda, gör det på några minuter med Motorolas TurboPower 30-W snabbladdning. Razr 40 stödjer även trådlös laddning och drivs av en kraftfull Snapdragon 7 Gen 1-processor för snabb och effektiv prestanda.

Upplev smidig elegans och imponerande funktionalitet med Motorola Razr 40, där ultrakompakt design möter avancerad teknik.

Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Operativsystem
Android
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Hörlursuttag
Nej

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.