Gå till innehållet

Samsung Galaxy S23FE

Färg Grafit

Hög prestanda och premiumdesign

 • Kraftfull och tålig
 • 50 MP kamera för krispiga detaljer
 • Intelligent batteri med snabbladdning
Läs mer om Samsung Galaxy S23FE

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

 • Samsung Galaxy S23FE300 kr/mån
  Grafit, 128GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Samsung Galaxy S23FE

Samsung Galaxy S23FE

Grafit, 128GB
3Företag Obegränsad
599 kr/mån
549
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 13 176 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Samsung Galaxy S23FE och köpinformation

5 fördelar

1: Ikonisk design och naturnära färger

2: Avancerad kameraupplevelse

3: Kraftfullt batteri och snabbladdning

4: Ljusstark och intelligent skärm

5: Hög prestanda och 5G-hastigheter

Ikonisk design och naturnära färger

Galaxy S23 FE presenterar en ikonisk design med en premiumkänsla. Tillverkad av högklassiga och tåliga material såsom Corning® Gorilla® Glass 5 och en aluminiumram. Den främre kameran har minimerats, och skärmramen har blivit tunnare för en störningsfri visuell upplevelse. Tillgänglig i fyra naturnära färger: Purple, Mint, Cream och Graphite.

Avancerad kameraupplevelse

Den uppgraderade 50 MP kameran ger en imponerande detaljrikedom. Med ultravidvinkel- och telekamera, samt förbättrad teknologi, tar Galaxy S23 FE din fotografering till nya höjder. Nightography ger imponerande resultat även i svagt ljus, perfekt för natt-selfies och porträtt.

Kraftfullt batteri och snabbladdning

Ett imponerande 4500 mAh-batteri anpassar sig efter din dagliga användning. Med stöd för supersnabbladdning når du 50% batteri på endast en halvtimme. Trådlös batteridelning gör det dessutom enkelt att ladda andra enheter.

Ljusstark och intelligent skärm

Upplev imponerande visuella upplevelser på den ljusstarka 6,4" stora 2X AMOLED-skärmen med upp till 120Hz uppdateringsfrekvens. Vision Booster anpassar kontrasterna till ljusförhållandena, så du kan njuta av skarpa färger och kontraster var du än befinner dig. Skärmen är skonsam mot ögonen och anpassar sig automatiskt för att minska blått ljus.

Hög prestanda och 5G-hastigheter

Med den snabba Exynos 2200-processorn och 5G-hastigheter är Galaxy S23 FE redo för streaming och gaming på högsta nivå, var du än är. Se till att du har tillräckligt med lagringsutrymme för dina minnen med upp till 256 GB minne. Samsung Knox för extra säkerhet.

I lådan

I lådan får du allt du behöver för en smidig start, inklusive en USB Typ-C-kabel, urtagsnål för SIM-kort och en QuickStart-guide.

Mått
158 x 76,5 x 8,2 mm
Vikt
209 g
Batteri
4500 mAh
Trådlös laddning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
Dynamic AMOLED 2x FHD+
Skärmstorlek
6,4 tum
Skärmupplösning
1080x2340
Operatörslåst
Nej
Bakre kamera
50 + 12 + 8 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) 4FF or eSIM
Lagringsutrymme
8GB, 256GB
Bluetooth
Bluetooth 5.3
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Vattentålig
IP68
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Samsung / Exynos 2200 / ARMv9
RAM
8.0GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.