Gå till innehållet

Samsung Galaxy Z Flip5

Färg Graphite

Galaxy Z Flip5 är för dig som vill ha en stor skärm men som även kan vikas ihop till en liten mobil. Smidigt!

 • En mobil – Två skärmar
 • Både liten och stor
 • Fota och filma handsfree
Läs mer om Samsung Galaxy Z Flip5

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

 • Samsung Galaxy Z Flip5450 kr/mån
  Graphite, 256GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5

Graphite, 256GB
3Företag Obegränsad
749 kr/mån
699
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 16 776 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Samsung Galaxy Z Flip5 och köpinformation

5 fördelar

1: En mobil – två skärmar

2: Både liten och stor

3: Din nya selfie-fotograf med inbyggt stativ

4: Fota och filma handsfree

5: Kraftfull och tålig

En mobil – två skärmar

Du behöver inte ens öppna mobilen för användning. Tack vare den nya stora frontskärmen kan du se notiser, svara på sms, styra musik och ta selfies även i hopfällt läge. Den bakre kameran är placerad ovanför frontskärmen så du kan se dig själv medan du tar bilden. Välj mellan olika teman för att ge frontskärmen en personlig touch och lägg till de favorit-widgets som du vill komma åt närmast utan att behöva öppna appen.

Både liten och stor

Nya Galaxy Z Flip5 är för dig som vill ha en stor skärm men som även kan vikas ihop till en liten mobil, i hopfällt läge ryms mobilen enkelt i en liten ficka och i öppet läge får du en stor 6,7” inre skärm, större än Galaxy S23 Plus. Tack vare den nya gångjärnstekniken, zero gap hinge, är mobilen lika tunn rakt igenom, även i hopfällt läge.

Din nya selfie-fotograf med inbyggt stativ

Som en fotoassistent med inbyggt stativ - Med en vikbar mobil kan du ta selfies på helt nya sätt. Öppna mobilen till hälften och ställ den var du vill, justera sedan enkelt vinkeln på skärmen för att få med precis allt du vill i bilden. Du eller den du fotar kan se resultatet direkt på frontskärmen innan bilden tas och du kan både använda mobilens främre och bakre kamera till dina selfies.

Fota och filma handsfree

Nu behöver du varken försöka dölja din arm eller springa ikapp med en timer, med Galaxy Z Flip5 behöver du bara vinka mot kameran för att ta en bild på avstånd. Om du har ett videosamtal och samtidigt vill göra något annat är det lika enkelt – ställ ifrån dig mobilen i halvöppet läge och fortsätt mötet.

Kraftfull och tålig

Galaxy Z Flip5 är utrustad med den kraftfulla och snabba processorn Snapdragon 8 Gen 2 och du behöver inte längre oroa dig för regn för med IPX8-klassning är mobilen testad för att klara nedsänkning i sötvatten på 1,5 meters djup upp till 30 minuter. Den yttre skärmen har Samsungs starka Gorilla Glass Victus 2 och ramen är gjord i tåligt Armor Aluminium.

Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Operativsystem
Android
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Hörlursuttag
Nej

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.