Gå till innehållet

Sony Xperia 1 V

Färg Svart
Spara pengar när du återvinner

Få rabatt på abonnemanget när du lämnar in din gamla mobil. Se hur mycket rabatt du kan få

  • Professionell kamera
  • Kraftfullt batteri med snabbladdning
  • Energisnål prestanda
Läs mer om Sony Xperia 1 V

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

  • Sony Xperia 1 V480 kr/mån
    Svart, 256GB
    i 24 mån
  • Abonnemang249 kr/mån
    3Företag Obegränsad
    Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
    Bindningstid 24 mån
Sony Xperia 1 V

Sony Xperia 1 V

Svart, 256GB
3Företag Obegränsad
779 kr/mån
729
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 17 496 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Sony Xperia 1 V och köpinformation

5 fördelar

  1. Professionell kamera i en smartphone
  2. Underhållning i toppklass
  3. Kraftfullt batteri med snabb- och trådlös laddning
  4. Hållbar prestanda med banbrytande teknik
  5. Miljövänlig förpackning som en del av Sonys hållbarhetsarbete

Professionell kamera i din hand

Upptäck fotografi på en ny nivå med Sony Xperia 1 V. Med den nästa generations Exmor T för mobil sensor och avancerad beräkningsprocess levererar den en bildkvalitet jämförbar med fullformatskameror. Upplev mindre brus och ett bredare dynamiskt omfång i svagt ljus, samt filmiska färguttryck i dina videor. Välj objektiv med äkta optisk zoom för att öka dina kreativa möjligheter. Med Xperia 1 V blir varje ögonblick fångat i enastående detaljer – enkelt och imponerande.

Underhållning i toppklass

Dyk in i en värld av underhållning med Xperia 1 V:s imponerande 6,5-tums 21:9 4K HDR OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Streama de senaste filmerna i 4K med BRAVIA CORE-teknik för en oslagbar visuell upplevelse. Upplev musik som aldrig förr med Sonys förstklassiga ljud och avancerade högtalarteknik. Xperia 1 V ger inte bara högupplöst ljud genom alla utgångskanaler, utan stödjer också trådlöst högupplöst ljud med LDAC, Sonys branschledande ljudkodningsteknik.

Kraftfullt batteri med snabb- och trådlös laddning

Med ett imponerande 5,000 mAh batteri ger Xperia 1 V tillräckligt med kraft för hela dagen. Njut av upp till 20 timmars videouppspelning och ladda upp till 50% på bara 30 minuter med den tillvalsladdaren XQZ-UC1. Bli av med trassliga kablar och ladda trådlöst för en bekväm och effektiv användning.

Hållbar prestanda med banbrytande teknik

Xperia 1 V drivs av Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform, som sätter en ny standard för uppkopplade enheter och banar väg för extraordinära upplevelser med effektiv strömförbrukning. Upplev 35 % snabbare CPU-prestanda och 40 % energibesparing. Grafikprocessorn är upp till 25 % snabbare med 45 % bättre energieffektivitet. Xperia 1 V erbjuder också betydande förbättringar i energihantering och förbrukning samt förbättrad värmeavledning med en ökad värmediffusionsareal på cirka 60 %. Använd din mobil längre utan att oroa dig för överhettning och prestationsminskning.

Miljövänlig förpackning som en del av Sonys hållbarhetsarbete

Som en del av Sonys hållbarhetsarbete kommer Xperia 1 V i en förpackning utan plast, där plastkomponenter antingen elimineras eller ersätts med pappersmaterial. Förpackningen använder Original Blended Material, tillverkat av bambu, sockerrörsfibrer och återvunnet papper – alla lättillgängliga från världens största tillverkningsnav i Asien. Med Xperia 1 V tar Sony ett steg mot en grönare framtid.

Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Operativsystem
Android
Hörlursuttag
Nej

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.