Gå till innehållet

Sony Xperia 5 V

Färg Svart

Med Sony Xperia 5 V kommer varje foto och video vara ett mästerverk samtidigt som du har högkvalitativ ljud- och skärmteknik - utan att kompromissa med prestanda och lång batteritid.

 • Porträttbilder med kvalitet som proffs-kameror
 • Rumsfyllande ljud - trådbundet eller trådlöst
 • Enastående prestanda när du är på språng
Läs mer om Sony Xperia 5 V

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

 • Sony Xperia 5 V350 kr/mån
  Svart, 128GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 V

Svart, 128GB
3Företag Obegränsad
649 kr/mån
599
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 14 376 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Sony Xperia 5 V och köpinformation

5 fördelar

 1. Varje tagning är ett mästerverk med Sonys nya sensor
 2. Upplev Sonys förstklassiga ljudteknik
 3. Exceptionell visning, väckt till liv i HDR
 4. Anmärkningsvärd prestanda som hänger med under en längre tid

Varje tagning är ett mästerverk med Sonys nya sensor

Upptäck en ny värld av fotografi med Sony Xperia 5 V och dess senaste generation Exmor T för mobil sensor. Denna banbrytande sensor fångar mer ljus än någonsin, även när solen har gått ner. Fokus, vitbalans och exponering optimeras automatiskt, vilket ger dina bilder en professionell touch. Bokeh-läget har förbättrats för att skapa porträtt med mjuka bakgrunder och maximal effekt.

Upplev Sonys förstklassiga ljudteknik

Sony Xperia 5 V tar ljudupplevelsen till nya höjder med tillräcklig ljudvolym för att fylla hela rummet. Den intelligenta placeringen möjliggör bekväm användning i både horisontellt och vertikalt läge. Utrustad med högupplöst ljud, ger den en studioliknande upplevelse som förhöjer din musik, filmer och samtal.

Exceptionell visning, väckt till liv i HDR

Xperia 5 V levererar en imponerande visuell upplevelse med sin extremt ljusa skärm som stöder HDR i realtid. Oavsett om du är ute i starkt solljus eller inomhus, anpassar sig mobilen till din miljö för att ge den bästa tittarupplevelsen. Varje bild och video kommer till liv med detaljer och färgnyanser som imponerar.

Anmärkningsvärd prestanda som hänger med under en längre tid

Med ett kraftfullt 5000 mAh batteri behöver du inte oroa dig för att ladda mobilen mitt på dagen. Xperia 5 V har visat sig klara sig till nästa morgon enligt tester utförda av Sony. Dessutom levererar Snapdragon 8 Gen Mobile en imponerande prestanda, snabbare och effektivare vid multitasking. Oavsett om du är ute efter att fånga ögonblick, njuta av underhållning eller hålla dig produktiv, är Xperia 5 V redo att prestera.

Mått
154 x 68 x 8,6 mm
Vikt
182 g
Batteri
5000 mAh
Trådlös laddning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Ja
Skärmtyp
OLED
Skärmstorlek
6,1 tum
Skärmupplösning
1080X2520
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
12 MP
Bakre kamera
52 + 12 + 12 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) eSIM
Lagringsutrymme
128GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Bluetooth
Bluetooth 5.3
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Hörlursuttag
3,5 mm
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Qualcomm SM8550
RAM
8.0GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.