Gå till innehållet
3Företag - En lite trevligare talkshow - &Reapeat, Buddywaise, 3vänners glass och Omnia pratar hållbart.

Trevligt möte - en liiite mer hållbar talkshow

I Trevligt möte, season 2, fortsätter vi att djupdyka i intressanta konversationer med några av Sveriges vassaste företagare – med hållbarhet i fokus.

5G för ett hållbart samhälle

Hur kan 5G och IoT hjälpa ditt företag att bli mer hållbart – och hur kan 5G fungera som en samhällsförändrande kraft? I talkshowen Trevligt möte, möter vi företagarna bakom Buddywise och Whywaste, och reder tillsammans med Tres nätchef, Maria Jonsson, ut begreppen så att till och med en treåring kan förstå.

Social hållbarhet

Basen i Tre:s hållbarhetsarbete grundar sig i FN:s globala hållbarhetsmål, där social hållbarhet är kanske den allra mest centrala. Häng med Trevligt mötes moderator Christian Albinsson i ett spännande samtal med Tres hållbarhetsansvariga och grundarna bakom &Repeat och Whywaste.

Hållbarhet för dig som företagare

Vilka hållbarhetsmål är viktigast för just ert företag? Var har ni störst möjlighet att bidra och förändra? I det här avsnittet ger våra experter från 3 Vänners glass och &Repeat konkreta nycklar och tips för att kunna jobba mer hållbart, i den vanliga företagsvardagen.

Intervjuer

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.