Gå till innehållet
3Företag - En lite trevligare talkshow - &Reapeat, Buddywaise, 3vänners glass och Omnia pratar hållbart.

Trevligt möte - en liiite mer hållbar talkshow

I Trevligt möte, season 2, fortsätter vi att djupdyka i intressanta konversationer med några av Sveriges vassaste företagare – med hållbarhet i fokus.

5G för ett hållbart samhälle

Hur kan 5G och IoT hjälpa ditt företag att bli mer hållbart – och hur kan 5G fungera som en samhällsförändrande kraft? I talkshowen Trevligt möte, möter vi företagarna bakom Buddywise och Whywaste, och reder tillsammans med Tres nätchef, Maria Jonsson, ut begreppen så att till och med en treåring kan förstå.

Social hållbarhet

Basen i Tre:s hållbarhetsarbete grundar sig i FN:s globala hållbarhetsmål, där social hållbarhet är kanske den allra mest centrala. Häng med Trevligt mötes moderator Christian Albinsson i ett spännande samtal med Tres hållbarhetsansvariga och grundarna bakom &Repeat och Whywaste.

Hållbarhet för dig som företagare

Vilka hållbarhetsmål är viktigast för just ert företag? Var har ni störst möjlighet att bidra och förändra? I det här avsnittet ger våra experter från 3 Vänners glass och &Repeat konkreta nycklar och tips för att kunna jobba mer hållbart, i den vanliga företagsvardagen.

Till Tre möter

Intervjuer

3Vänners glass

Trevligt möte

Så skapar 3 Vänner äkta och genuin glass

Tänk dig en glassvärld där ingrediensförteckningarna är korta, råvarorna äkta och glassen inte har kompletterats med luft – det låter kanske som glassen smakade förr. Ja, och som glass från 3 Vänner.

Omnia står vid fönster med en svart kavaj och svarta skinnbyxor - hållbarhet

Trevligt möte

Så jobbar Tre med hållbarhet som mål

För Omnia Bakhiet som är hållbarhetsansvarig på Tre, handlar det största arbetet framåt om samarbete. Det är viktigt att vara tydlig och konkret, menar hon.

&Repeat

Trevligt möte

&Repeat ger takeawaylådor nytt liv

Det ska vara lätt att göra rätt – den filosofin präglar &Repeat som skapat ett pantningssystem för engångsförpackningar. Varje låda som återvinns gynnar planeten.

 Buddywise - hållbart

Trevligt möte

Buddywise upptäcker olyckor med AI

”Det är på liv och död i skillnad mellan 5G och 4G för vår produkt”. Trots att arbetsplatsolyckor idag går att undvika till stor del, har de ökat i Sverige det senaste året. Med sin smarta AI-plattform kan Buddywise analysera och larma i tid.

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Boka rådgivning

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!