Gå till innehållet

Gemensam kalenderapp

Svårt att komma ihåg alla fotbollsträningar, kalas och föräldramöten? Dags att samla familjens aktiviteter i en gemensam kalenderapp? Vi har listat vår tre bästa familjekalendrar. Ladda ner en kalenderapp för familjen och börja få ordning och reda på det omtalade livspusslet.

Gå igenom våra tips och se vilken familjekalenderapp som passar dig och din familj bäst. Samla sen familjen och ladda ner kalendern, börja lägg till aktiviteter och se till att hålla er gemensamma kalender levande. Lycka till!

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2021-03-25

Ladda ner en kalenderapp för familjen och börja få ordning och reda på det omtalade livspusslet. Gå igenom våra tips och se vilken familjekalenderapp som passar dig och din familj bäst. Samla sen familjen och ladda ner kalendern, börja lägg till aktiviteter och se till att hålla er gemensamma kalender levande. Lycka till!

Google Kalender

Google Kalender är en mycket pulära app för familjekalender. Den är lätt att använda och har en sömlös integration med andra Google-applikationer. Det betyder att du kan lägga till saker direkt från Gmail eller Google Task-to-do-listor.

När du ska dela den här kalendern med din familj så delar du med dig av en länk eller lägger till e-post-ID.

Finns till: iPhone och Android Pris: Gratis

Any.Do

Any. Do är en annan familjekalender som vi vill rekommendera. Any.Do samlar dina kalendrar, inköpslistor och to-do-listor, dela det sen med din familj. Med sin "Share List" -funktion kan varje familjemedlem få tillgång till ditt schema. Det kan synkroniseras med andra kalendrar som Outlook Kalender eller Google Kalender.

Med den här familjkalenderappen kan du även använda när du vill bjuda in dina vänner till specifika evenemang.

Any.Do funkar med din Alexa-högtalare, säg bara, ”Alexa, schemalägga innebandyträning på tisdag kl. 18”,så dyker det upp i din kalendern. Det fungerar perfekt med Android, Apple och Web.

__Finns till: __iPhone och Android Pris: Gratis

Lifepuzl

Den svenskutvecklade appen Lifepuzl fungerar som ett slutet socialt nätverk där familjen kan ha en gemensam kalender, dela att­göra­listor, föra dagbok och uppdatera varandra om vad som är på gång. Eftersom alla inte är intresserade av allt går det även att skapa mindre grupper och bestämma vem som ska se vad. Lifepuzl var från början tänkt som ett verktyg för separerade familjer men används idag av allt från småföretagare till rockband.

Finns till: iPhone Pris: Gratis

Två andra appar som är roligt för familjen är Fairshare och MIG. Motivera hela familjen att göra fler sysslor i hushållet. Och sen ska ni ha roligt och lära er något också. Spela spel tillsammans. Kolla in

Fairshare

Dela uppgifterna rättvist att motivera alla i familjen till att dra sitt strå till stacken är inte alltid lätt. Med appen Fairshare kan ni hålla koll på hur hushållssysslorna fördelas och dessutom göra det till en kul tävling för hela familjen. Efter att ha kopplat ihop era enheter kan ni gemensamt lägga in uppgifter som ni tilldelar olika poäng beroende på svårighetsgrad. Nästa gång soporna ska bäras ut är det bara att plocka fram appen och kolla vems tur det är. Risken finns att ni alla kommer vilja göra det!

Finns till: Ladda ner Fairshare till iPhone Pris: 10 kronor

MIG Familj

Ingenting kan få den långtråkiga bilresan att passera lika snabbt som en lek eller ett sällskapsspel. Nu finns det populära frågespelet MIG Familj som app och den som har spelat det kortbaserade frågespelet känner igen sig. Spelet innehåller 760 frågor uppdelade i kategorier som historia, nöje, sport och geografi. Eftersom hälften av frågorna är för vuxna och hälften för barn kan alla vara med.

Finns till: Android och iPhone Språk: Svenska Pris: 28/30 kronor

Relaterade inlägg

Nytt språk lagom till semestern?

Det är aldrig för sent att lära sig ett nytt språk. Även om du är ute i sista stund och planet mot okänd semesterort redan har lyft kan det vara skönt eller åtminstone tryggt att kunna repetera in enkla fraser för att göra resan bekvämare.

nomhusrouter står i bokhyllan

Mobilt bredband med obegränsad surf

Ja, det är sant. Hos oss hittar du bredband över det mobila nätet med obegränsad surfmängd. Du kan koppla upp din mobil, dator, surfplatta och andra prylar på vårt mobila bredband helt utan att oroa dig för att surfen ska ta slut.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!