Gå till innehållet

Gemensam kalenderapp för familjen

Svårt att komma ihåg alla fotbollsträningar, kalas och föräldramöten? Dags att samla familjens aktiviteter i en gemensam kalenderapp? Vi har listat vår tre bästa familjekalendrar. Ladda ner en kalenderapp för familjen och börja få ordning och reda på det omtalade livspusslet.

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2022-11-02)

Se vilken familjekalenderapp som passar dig och din familj bäst. Samla sen familjen och ladda ner kalendern, börja lägg till aktiviteter och se till att hålla er gemensamma kalender levande.

Google Kalender

Google Kalender är en mycket populär app att ha för att samla hela familjens kalendrar. Den är lätt att använda och har en sömlös integration med andra Google-applikationer. Det betyder att du kan lägga till saker direkt från gmail eller tasks (Google applikation för to-do-listor).

När du ska dela den kalendern med din familj så delar du med dig av en länk eller lägger till deras mejladresser.

Pris: Gratis

Ladda ner till android från Google play

Ladda ner till iOS från App Store.

Any.Do

Any. Do är en annan familjekalender som vi vill rekommendera. Any.Do samlar dina kalendrar, inköpslistor och to-do-listor som du sen kan dela med din familj. Med "Share List" -funktionen kan varje familjemedlem få tillgång till ditt schema. Det kan synkroniseras med andra kalendrar som Outlook eller ovannämnda Google Kalender.

Den här familjkalenderappen kan du även använda när du vill bjuda in dina vänner till specifika evenemang, smidigt va?

Any.Do funkar både med Siri eller med din Alexa-högtalare, säg bara, ”Siri/Alexa, schemalägg innebandyträning på tisdag klockan 18”, så dyker det upp i din kalendern. Det fungerar perfekt för android, IOS och via webbläsaren.

Pris: Gratis

Ladda ner till android från Google Play

Ladda ner till iOS från App Store

Vanliga frågor och svar om kalenderappar

Hur delar man kalender med iPhone?

Har du en iPhone eller är större delen av familjen iPhone-användare? Då kan ni använda Apples egna kalenderapp. Det är en iCloud-kalender där du dels kan ge åtkomst till vem som helst eller också välja att dela en skrivskyddad version.

Så här delar du en iCloud-kalender
  1. Tryck på Kalendrar längst ner på skärmen i appen
  2. Tryck på informationsknappen ( i ) bredvid den iCloud-kalender som du vill dela
  3. Tryck på Lägg till person, ange ett namn, en mejladress eller tryck på knappen "Lägg till" för att bläddra bland dina kontakter
  4. Slutför genom att trycka på Lägg till

Relaterade inlägg

Man och två barn sitter i köket, mannen håller i en surfplatta som barnen tittar på.

Hur snabbt bredband behöver man?

Undrar du över hur snabbt bredband du behöver och vilka faktorer som påverkar upplevelsen när du surfar eller tittar på film? Vi listar de saker du ska hålla utkik efter!

Fyra personer i en ring som håller i olika mobiler.

Vad är WiFi 6?

Ta reda på vad WiFi 6 kan göra för ditt hem! WiFi 6 är den senaste generationen av trådlöst nätverk som bland annat innebär högre surfhastighet, stabilare uppkoppling och stöd för fler enheter än tidigare.