Till innehållet
Meny

Jobba på Tre.

Jobba med oss.

Vi letar ständigt efter härliga människor som kan hjälpa oss att utmana telekommarknaden. Är du den vi söker?

Kolla in alla lediga jobb

A

Vår kultur.

Skapad av oss alla.

Nöjda kunder är vår överlevnad. Vi älskar försäljning. Vi fortsätter utmana. På Tre är kulturen otroligt viktig. Någonting som våra medarbetare märker oavsett om de jobbar som säljare i Malmö eller med finans på huvudkontoret.

Läs mer

W

3Huset.

På 15 år har vi byggt vårt bolag, vårt nät och vår kultur. Nu har vi skapat ett hem som motsvarar det – ett fantastiskt huvudkontor som tillåter oss att fortsätta växa, som den bästa partnern för ett uppkopplat liv. Vill du hänga med oss hit?

Läs mer

U

Våra utmärkelser.

Mer än bara snabb surf.

Priser är alltid roligt att få, men det är några vi är extra stolta över. Två år i rad har vi blivit utnämnda till Sveriges näst bästa arbetsplats. Det som känns extra bra med dessa utmärkelser är att det är våra egna medarbetare som ligger till grund för resultatet.

Läs mer

Sök på ditt sätt.

På Tre tycker vi att det ska vara enkelt att söka jobb. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Sök med en snap, eller varför inte, skicka ett direkt meddelande via Facebook, Twitter eller Instagram.

Sök på ditt sätt

Möt våra treor.

Maria Jonsson.

Head Of Network Service

"Jag har varit på Tre i över tio år. Vi har påbörjat en resa som fortfarande pågår. "

17 Q's med Haval.

Inspired by Vouge.

Vad stod det i vår VD's senaste SMS och vem bestämmer egentligen hemma hos familjen van Drumpt?

Spela filmen

Vilka jobb finns hos Tre?

Oavsett om du är en erfaren projektledare eller letar efter ditt första jobb har Tre utmaningar för dig. Läs mer om vad några av våra treor jobbar med.

Att jobba på Tre

Hållbarhet.

Ha ett bra uppkopplat liv.

Vi på Tre är övertygade om att genom att dela med oss mer kan vi bidra till ett hållbart och mer inkluderande samhälle. Därför jobbar vi med många projekt och samarbetar med olika organisationer för att göra vardagen bättre för fler.

Läs mer

Väx med Tre.

Utbildningar för din utveckling.

Redan från dag ett kommer du att få möjligheterna att påbörja din utveckling hos oss på Tre. Vi är övertygade om att det är personlig utveckling och utbildning som är nyckeln för vi tillsammans ska kunna möta våra kunders behov. Här kan du läsa mer om våra utbildningsprogram.

Läs mer

Förmåner.

Jobba på en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

Vi på Tre vill att du ska kunna känna dig trygg i din anställning. Vi har kollektivavtal och ser till att du får tjänstepension avsatt varje månad. Du som anställd hos Tre har även friskvårdsbidrag som du kan använda för att förbättra din hälsa. Vilket du också kan göra i Tres egna gym.

På huvudkontoret har du en lunchrestaurang och för dig som jobbar ute i landet får rabatterad lunch via rikslunchen.

Julafton eller Chanukka. Med vår mångfaldskalender väljer du själv dina röda dagar under året.