Till innehållet
Meny

Jobba på Tre.

"Var jag än hamnar på Tre så kan jag efter fem minuter känna att vi är en familj."

- Artin Ghorbani

Se filmen om Tre

A

Vår kultur.

Skapad av oss alla.

Vi är utmanare. Vi kämpar för nöjdare kunder. Försäljning är vår överlevnad. På 3 är kulturen otroligt viktig. Någonting som våra medarbetare märker oavsett om de jobbar som säljare i Malmö eller med finans på huvudkontoret.

Läs mer

W

Vår historia.

Från skakig nybörjare till en riktig utmanare.

Först med 3G i Sverige, först med fria samtal inom operatören och först med WiFi-samtal. 3 har alltid utmanat mobilmarknaden. Läs mer om hur vår resa sett ut och vilka som ligger bakom 3.

Läs mer

U

Våra utmärkelser.

Mer än bara snabb surf.

Priser är alltid roligt att få, men det är några vi är extra stolta över. Två år i rad har vi blivit utnämnda till Sveriges näst bästa arbetsplats. Det som känns extra bra med dessa utmärkelser är att det är våra egna medarbetare som ligger till grund för resultatet.

Läs mer

Vilka jobb finns hos 3?

Oavsett om du är en erfaren projektledare eller letar ditt första jobb har 3 utmaningar för dig. Läs mer om vad några av våra treor jobbar med.

Att jobba på 3

Möt våra treor.

Artin Ghorbani.

Gruppchef Kundservice.

"Var jag än hamnar på Tre så kan jag, efter fem minuter, känna att vi är en familj."

Vijayavani Vijayakumar.

Business Analyst.

"Me and my team are taking the requirements from business and converts them into solutions in our IT systems."

Maria Jonsson.

Nätchef.

"Jag har varit på Tre i över tio år. Vi har påbörjat en resa som fortfarande pågår. "

Möt fler av våra treor.

Vill du läsa om vad fler av våra treor tycker om sina jobb? Vad som driver David på redaktionen och vad Josefin tycker om sitt arbetsklimat?

Möt fler treor

Hållbarhet.

Ha ett bra uppkopplat liv.

Vi på Tre är övertygade om att vi kan bidra till ett hållbart mer inkluderande samhälle. Det är därför vi väljer att bidra till flera olika organisationer som har som mål att göra Sverige ännu bättre för barn & unga, miljön och för mångfalden.

Läs mer

Väx med Tre.

Utbildningar för din utveckling.

Vi tror att det är utveckling och utbildning som skapar de förutsättningar som behövs både för dig och för oss som företag att växa tillsammans. Du kommer redan från dag ett få möjligheterna att påbörja din utveckling hos oss på Tre. Här kan du läsa mer om våra utbildningsprogram.

Läs mer

Förmåner.

Mer än bara tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi på Tre vill att du ska kunna känna dig trygg i din anställning. Vi har kollektivavtal och ser till att du får tjänstepension avsatt varje månad. Du som anställd hos Tre har även friskvårdsbidrag som du kan använda för att förbättra din hälsa. Vilket du också kan göra i Tres egna gym. På huvudkontoret har du en lunchrestaurang och för dig som jobbar ute i landet får rabatterad lunch via rikslunchen.