Till innehållet
Meny

3s Kundombudsman.

Vänder du dig till 3s Kundombudsman (KundO) kommer du i kontakt med en grupp medarbetare som tittar på ditt fall med neutrala ögon och kan hjälpa dig att gå vidare med ditt ärende.

Du är också välkommen att ge oss dina synpunkter på 3 som företag. Vi vill bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder och behöver därför din hjälp med att berätta vad vi är bra och mindre bra på.

Kontakta 3s kundombudsman.

För att få så effektiv handläggning som möjligt av ditt ärende vill vi gärna att du skickar dina person- och kontaktuppgifter och förklarar vad du upplevt och vad du vill ha hjälp med i ett mejl till: kundombudsmannen@tre.se

Telekområdgivarna.

3 har fokuserat på att arbeta förebyggande för att undvika att, framför allt, våra unga kunder skuldsätts. Detta arbete har bland annat medfört att vi minskat antalet betalningsföreläggande hos vår unga kundgrupp hos Kronofogdemyndigheten.

Kronofogdemyndigheten har offentliggjort statistik kring betalningsföreläggande för perioden första halvåret 2010. I denna statistik framgår bland annat att andel skuldbelagda ungdomar (18-25 år) minskat inom kommunikationsskulderna med 16 %.

3 har tillsammans med övriga operatörer och Telekområdgivarna, arbetat fram ett gemensamt informationsdokument till alla nya abonnemangskunder, som togs i drift i januari 2011. Kunder som ingår avtal i butik och distansförsäljning kommer att få detta dokument. 

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Här hittar du alla våra kontaktuppgifter till bland annat vårt huvudkontor, kundservice eller vår presskontakt.

Jobba på 3

Vi på 3 är den hungriga utmanaren som ständigt växer oss allt större och starkare. Vill du vara med och utmana dom andra? Kolla in vilka jobb vi har som skulle passa dig.

Hållbarhet

3 är en del av samhället och det är därför en självklarhet att vi engagerar oss för att bidra till en hållbar värld. Att bidra till ett hållbart samhälle är en naturlig del i vår företagskultur.

Vårt nät

Vi jobbar ständigt med att förbättra och bygga ut vårt nät. Idag kan ca 9,1 miljoner svenskar kan ringa, skicka SMS och MMS samt surfa i vårt nät.