Gå till innehållet

Mobilt bredband med obegränsad surf

Ja, det är sant. Hos oss hittar du bredband över det mobila nätet med obegränsad surfmängd. Du kan koppla upp din mobil, dator, surfplatta och andra prylar på vårt mobila bredband helt utan att oroa dig för att surfen ska ta slut.

Publicerad 2024-01-04

Inomhusrouter står i bokhyllan

Med bredband via mobilnätet kan hela familjen göra massa saker samtidigt med samma obegränsade surfmängd, i höga hastigheter! Bredband och routrar fungerar både i 4G och 5G.

Vi har till exempel en normalhastighet 200-600 Mbit/s i 5G+ nätet. Med den hastigheten fungerar det fint att streama film, shoppa online, mejla och göra bankärenden – samtidigt.

Varför välja ett mobilt bredband med obegränsad surf?

Precis som en mobil, är ett bredband via mobilnätet inte låst till en specifik plats eller adress. Eftersom det använder mobilnätet för överföring kan du antingen ha det hemma, eller ta det med dig om du vill. Däremot kan hastigheten komma att påverkas, så vill du vara säker på bra uppkoppling kan du alltid spana in täckningskartan

Eftersom bredband via mobilnätet varken kräver installation, speciell utrustning eller särskilda förberedelser är det både enkelt att komma igång med ett SIM-kort - och nästan helt "krångelfritt" att använda eftersom du inte behöver några kablar eller annat som trasslar.

Finns det ett obegränsat mobilt bredband utan bindningstid?

Du kan köpa vårt obegränsade bredband utan router och utan bindningstid, om du vill! Du betalar alltid en fast månadskostnad för ditt abonnemang och om du redan har eller köper ett mobilabonnemang med minst 20 GB surf får du ytterligare 100 kr i rabatt per månad som vi drar av på fakturan. Trevligt va?

Mobilt bredband jämfört med fiber och ADSL

Andra bredbandstyper, så som fiber, kan vara kostsamt då det i vissa fall behöver grävas hål i marken. En annan teknik för bredband är ADSL (bredband via telejacket) och det håller på att avvecklas i många delar av Sverige, vilket betyder att du som idag har just ADSL snart behöver byta.

Bredband via kabel-tv ("tre hål i väggen") byggs inte längre, men finns visserligen i många hushåll runt om i landet. Tekniken kräver ofta specialanpassad utrustning.

Så vill du välja ett mer enkelt alternativ som du kan placera var du vill hemma, välj ett obegränsat bredband via mobilnätet.