Gå till innehållet

Fredrik från Göteborg: En nöjd bredbandskund

Vi har den stora glädjen att träffa en av våra mest trogna kunder, Fredrik Åhsberg, som har varit en nöjd kund i hela 17 år. Fredrik bor i Göteborg, en plats känd för sina goa gubbar. Men det är inte bara Göteborgs charm som fångat hans hjärta, utan även hans bredbandsupplevelse. Idag ska vi få höra mer om Fredriks långa och positiva relation med sitt bredband från oss.

Publicerad 2023-11-06 (Uppdaterad 2023-11-08)

För att börja, kan du berätta lite om hur du först blev bredbandskund och vad som har gjort att du är så nöjd?

Jag började med att skaffa ett mobilabonnemang. Det funkade bra, så ganska snabbt skaffade jag även en USB-sticka som gjorde att jag kunde koppla upp min dator när jag var ute på vift. Efter ett tag behövde jag en bredbandsuppkoppling hemma så då testade jag ert bredband via 5G. Både mobil och bredband har alltid funkat väldigt bra så jag har stannat kvar som kund i alla dessa år.

Hur använder du vårt 5G-bredband idag?

Jag använder det på många olika sätt. Ibland jobbar jag hemma, då kopplar jag upp mig på Teams och har videomöten. Men mest är det på min fritid som jag använder bredbandet. Jag spelar en del online-spel för att koppla av. Jag brukar spela onlinespel tillsammans med vänner på kvällarna. När jag spelar är det __viktigt med svarstiden.Den har blivit riktigt bra! Där tycker jag verkligen att bredbandet levererar.

På vilka sätt har 5G-bredband förbättrat din upplevelse att arbeta hemifrån?

Väldig skillnad! Jag brukar koppla upp mig på Teams och använda mig av videomöten, det är aldrig någon som fryser i en konstig min längre. Alla videomöten funkar jättebra, både bild och ljud hänger med utan problem.

När det gäller tillförlitlighet och stabilitet, hur har din 5G-bredbandsanslutning fungerat?

Jag skulle säga stabilt, tillförlitligt och tryggt. Till och med stabilare än tidigare. Det är sällan några problem. Det har aldrig hänt mig att det har gått ner helt och hållet. Jag märker ju att nätet byggs ut hela tiden. Jag som bor nära Ullevi har alltid bra uppkoppling och hastighet, även om Ullevi har fulla läktare. Så stabilt nät är det nu.

Hur gick det att komma igång och installera bredbandet?

Fredrik skrattar lite och säger att det är väldigt enkelt. Det är bara att sätta i SIM-kort och strömkontakten, sen är du igång! Efter den snabba installationen är det bara att hitta en bra placering i hemmet, typ vid fönstret för att få bra mottagning.

Har du stött på några utmaningar eller begränsningar med bredbandet?

Jag bor centralt i Göteborg, om det är en mast som går ner så finns det alltid en annan som kan täcka upp. Nu för tiden stöter jag inte på några utmaningar med mitt bredband.

Hur skulle du beskriva den kundsupport och du har haft om du varit i kontakt med oss?

Det brukar oftast vara vänner och familj som frågar mig om hjälp. Jag brukar alltid få hjälpa till med tekniska frågor, men det tycker jag bara är roligt. Jag gillar att undersöka och testa mig fram. Men de gångerna som jag har behövt hjälp har jag tagit hjälp av personer som jobbar med 3Community, Jesper och Karl. I 3Community är det användare som hjälper användare. Du kan ställa en fråga och få svar av hjälpsamma personer.

Till sist, vilka råd eller rekommendationer skulle du ge en person som överväger att skaffa vårt bredband?

Skulle tipsa om att det är ett stabilt och bra bredband för hemmabruk. Det går snabbt att komma igång. Och det är riktigt bra priser också.

Nätet har byggts ut mycket under de senaste åren så det är verkligen en stabil uppkoppling. Våga testa! Och sen är 5G-routern en av marknadens bästa. En router som hjälper upplevelsen att bli bättre.

Sammanfattning

I intervjun med Fredrik framkom det tydligt att han älskar sitt bredband lika mycket som göteborgare älskar sina tramsiga skämt. Han betonade hur pålitlig och värdefull hans bredbandsanslutning har varit i hans dagliga liv, särskilt under den senaste tidens ökade behov av digital kommunikation och arbete.

Fyra ungdomar med gröna scout-kläder kollar förvånat in i kameran.

Hur är täckningen där jag är?

Se hur täckningen är där du bor, eller på någon annan plats. Allt för att du ska få en så bra surfupplevelse som möjligt.

Öppna täckningskartan
Glad familj håller i router i sin famn.

Snabbt bredband för hemmet

Skaffa ett dundersnabbt bredband med router från 399 kr/mån, hela familjen surfar obegränsat.

Sara Milovanovic

Möt Tres expert på bredband

Vår produktägare Sara delar med sig av insikter och trender kring vårt bredband via 5G.