Gå till innehållet
Kvinna i brunt hår, grå tröja och svarta byxor sitter en i en vit trådstol och läser. Hon har hörlurar på sig.
Kvinna i brunt hår, grå tröja och svarta byxor sitter en i en vit trådstol och läser. Hon har hörlurar på sig.

Obegränsat bredband

Surfa hemma, på landet eller varför inte i husbilen? Mobilt bredband med obegränsad surf gör att du kan surfa som hemma vart du än är i Sverige. Köp med snabb 4G-router och wifi eller obundet med bara ett SIM-kort.

Våra bredbandsabonnemang

Välj bredband efter behov

Oavsett om du är på jakt efter en fast hemma-lösning med router, wifi och obegränsad surf, eller bara behöver ett tillfälligt abonnemang utan bindningstid har vi något för dig. Hur vill du surfa?

Man med blont, yvigt hår sitter på bänk vid en busshållplats. Han lyssnar på musik och håller i en surfplatta. Han ler mot kameran.

Mobilt bredband

Slapp slösurf i soffan eller serier på semestern. Köp en surfplatta med plats för SIM-kort eller en bärbar router så kan du använda hela den inkluderade surfmängden i Sverige och inom hela EU/EES.

Äldre kvinna i grått hår och gul tröja sitter tillsammans mede ett litet barn och tittar på något på en dator. Det är mörkt i rummet där de sitter.

Alla bredbandsabonnemang

Välj och vraka bland våra bredbandsabonnemang. Läs mer om hur mobilt bredband fungerar och få tips på vilket du ska välja. Router, surfplatta eller bara SIM-kort? Bundet eller obundet? Tryck för att läsa mer!

Varför välja mobilt bredband med obegränsad surf?

Precis som en mobil, är mobilt bredband inte låst till en specifik plats eller adress. Eftersom mobilt bredband använder mobilnätet för överföring kan du antingen ha det hemma, eller ta det med dig.

Eftersom det varken kräver installation, speciell utrustning eller särskilda förberedelser är det både enkelt att komma igång - och nästan helt "krångelfritt" att använda.

Det spelar alltså ingen roll om du flyttar, eller om du vill använda bredbandet på olika platser, som exempelvis i sommarstugan eller på resan.

Mobilt bredband är bredband på dina villkor. Flexibelt, enkelt att använda och lätt att ta med - om det skulle behövas.

Beställ, koppla in, koppla upp!

Frågor och svar om obegränsat bredband

Våra bredbandsabonnemang är inte låsta till en specifik adress, utan kan användas överallt där det finns täckning i mobilnätet. Det gör att du kan använda det hemma, i sommarstugan eller varför inte i husbilen? Vårt bredbandsabonnemang med obegränsad surf kan endast användas i Sverige.

Med vårt flexibla bredbandsabonnemang betalar du olika mycket beroende på hur mycket du surfar varje månad. Abonnemanget är uppdelat i fyra nivåer, med fasta prisintervall. Abonnemanget kostar från 19 kr/mån upp till 549 kr/mån. Nivå ett: 0 - 0,1 GB/mån för 19 kr/mån, nivå två: 0,1 - 5 GB/mån för 99 kr/mån, nivå tre: 5 - 50 GB/mån för 299 kr/mån och nivå fyra: 50 GB - Obegränsad surfmängd/mån för 549 kr/mån.

På så sätt är du själv i kontroll över månadskostnaden och slipper oroa dig för att kostnaden ska sticka i väg eller att du ska behöva betala för surf du inte använder (om du exempelvis har något av våra andra bredband med en bestämd surfpott och inte utnyttjar all surf). Abonnemanget heter 3Bredband Flex och faktureras i efterhand, till skillnad från våra andra bredbandsabonnemang (som faktureras i förskott).

I vår täckningskarta kan du söka på gata, ort eller postnummer för att se hur täckningen uppskattas vara där bredbandet ska användas. I vår täckningskarta hittar du förutom täckning även information om hastighet.

Ja, det går självklart bra. Eftersom det då inte ingår någon 4G-router från oss behöver du köpa en själv. Den behöver ha plats för SIM-kortt och klara att ta emot 3G och 4G-signaler. För 3G behöver din utrustning stöda 900- och 2100-bandet. För 4G behöver din utrustning stöda 800-, 2100- och 2600-bandet. Här hittar du våra obundna abonnemang.

Våra bredband använder mobilnätet för överföring av data. Signaler från mobilnätet kan tas emot av exempelvis en 4G-router eller en surfplatta med plats för SIM-kort. Utöver det krävs ingen särskild utrusning. Du behöver alltså inte gräva med fiberkablar eller ha speciella uttag (koaxial/"tre hål i väggen"/telejack) för att det ska fungera. När du köper bredbandsabonnemang med 24 månaders bindningstid ingår den utrustning du behöver för att komma igång.

Man i svart mössa och vit vindjacka håller i en mobil. Det ser ut att vara soluppgång/solnedgång och som att han fotar den.

Sök täckning

Läs mer om vårt nät, hastighet och sök täckning på de platser där du vill använda mobilt bredband.

Närbild på en grå drönare som flyger.

Femte generationens mobilnät

Resan mot 5G har bara börjat! Tryck för att läsa mer om femte generationens mobilnät och hur vi jobbar för att göra det tillgängligt för alla!