Gå till innehållet

Mobilabonnemang för barn

Är det dags att skaffa ett mobilabonnemang till ditt barn? Då har du kommit rätt! Vi har mobilabonnemang för både små och stora, för den som behöver lite eller mycket surf.

Publicerad 2024-01-04

Två barn tar en selfie och ler.

Att välja det första mobilabonnemanget till sitt barn kanske kan kännas som en djungel, men det behöver inte vara så svårt! Börja med att fundera på era behov och vad som känns som en lagom kostnad.

Hos oss kan ni antingen samla familjens abonnemang i ett familjeabonnemang eller skaffa ett vanligt mobilabonnemang till ditt barn.

Familjeabonnemang

Om du har eller skaffar ett abonnemang hos oss kan du lägga ditt barn som extra användare på ditt abonnemang, ofta blir det billigare än att ha flera separata abonnemang.

  • Lägg till upp till fem personer för 129 kr/mån
  • Ni delar på surfen (super om du har ett obegränsat abonnemang!)
  • Alla får ett eget nummer med fria samtal, sms och mms
  • Om du har tjänsten 3Världen på ditt abonnemang kan dina extra användare också surfa till samma pris som i Sverige i 80 länder

Lägg till extra användare

Vanligt mobilabonnemang

Vill du hellre skaffa ett vanligt mobilabonnemang går det såklart också bra, det du behöver göra är att välja hur mycket surf som känns lagom till ditt barn.

  • Välj mellan 5 GB, 20 GB och obegränsad surf
  • Samtal, sms och mms ingår
  • Från 15 GB och uppåt ingår surf i 80 länder med vår tjänst 3Världen

Välj mobilabonnemang

Ställ in kostnadstak på Mitt3

Mitt3 kan du ställa in ett kostnadstak för ditt barns abonnemang, när taket är uppnått går det inte längre att göra sånt som inte ingår i abonnemanget. Som t ex ringa utlands- eller betalsamtal.

Gör så här

  1. Logga in på Mitt3
  2. Välj det nummer som du vill ställa in ett kostnadstak för
  3. Tryck på ändra vid kostnadstak och välj en summa

Spärra tjänster via kundservice

Vill du helt spärra möjligheten för ditt barn att t ex ringa betalsamtal och köpa tjänster kan du få hjälp med det via vår kundservice

Skydda ditt barn online med 3Surfa Säkert

Att välja ett mobilabonnemang för ditt barn är ett viktigt beslut, men att säkerställa deras säkerhet online är lika avgörande. Med vår tjänst 3Surfa säkert får du ett omfattande skydd med föräldrakontroll som blockerar olämpligt innehåll, skadliga länkar och begränsar skärmtid. Genom att kombinera vårt mobilabonnemang med 3Surfa Säkert ser du till att både du och dina barn kan surfa säkert.

Skicka surf inom familjen

Om ni har vanliga abonnemang i familjen och surfen tar slut för någon av er kan ni enkelt skicka surf till varandra med appen 3Skicka surf. Tjänsten kostar inget extra och du kan skicka surf till alla som också har Tre.

När är barn redo för sin första mobil? Här resonerar vi lite kring hur du kan tänka