Gå till innehållet
Två barn gungar i solen med varsin smartklocka på armen.

Smartklocka för barn

Med Xplora X5 Play får du och ditt barn en trygg och enkel vardag.

Ring 020-33 33 33 för att beställa

Barnsligt bra

Xplora X5 Play är en enkel och säker smartklocka för barn. Den har varken sociala medier eller internet men det går att ringa och ta emot samtal och SMS. Och med funktionen skolläge kan den vara med i skolan utan att störa. Tryggt och Trevligt!

En pojke i ljusblå tröja klättrar i ett träd med en smartklocka på armen.

GPS och trygga zoner

Följ ditt barns äventyr med Xploras GPS-funktion och få meddelanden när barnet kommer till eller lämnar de trygga zoner som du valt i föräldra-appen. Och skulle något hända kan barnet enkelt larma dig med klockans inbygda SOS-knapp.

Ett barn i gul jacka och mössa gungar med en blå smartklocka på armen.

Samtal och meddelanden

Svara och ring med ett enkelt svep på displayen. Smartklockan kan ta emot SMS men de går inte att besvara. Istället kan ni höras via chatt där ditt barn kan svara med förinstallerade meddelanden och emojis. Du godkänner vilka kontakter som ditt barn kan höras med.

Ett barn i mössa och leopardmönstrad fleecetröja tittar på sin smartklocka.

Kamera och bilder

Fota och lagra upp till 1000 bilder med smartklockans 2MP-kamera. Perfekt för alla små linslusar! Och du behöver inte oroa dig för att bilderna hamnar på internet – Xplora följer GDPR-reglerna.

Aktivitet och stegräknare

För att göra det roligare för alla barn att röra på sig innehåller X5 GOPLAY. Här kombineras fysisk aktivitet med underhållning och tävlingar i samarbete med bland annat SONY, PlayStation och Netflix Spy Racers. Med smartklockans stegräknare har ditt barn dessutom möjlighet att samla Xplora-mynt som de kan handla roliga priser för.

En rosa och en grå smartklocka.

Skaffa Xplora X5 Play

Xplora X5 Play finns i rosa och grått och kostar 179 kr/mån i 24 månader med 3Extra användare som gör det möjligt att ringa med klockan.

Ring 020-33 33 33 för att beställa
En hel familj som tar en groupie på stranden en fin sommardag

Samla familjen hos Tre

Lägg till upp till fem extra användare i ditt abonnemang för endast 99 kr/mån. Eget nummer, samtal, SMS/MMS ingår. Ni delar på surfen från huvudabonnemanget.

Frågor och svar om smartklockor för barn

Ja, ditt barn kan både ringa och besvara samtal med ett enkelt svep på displayen.

Vi har flera smartklockor att välja mellan men genom att välja en smartklocka anpassad för barn kan du känna dig trygg med att barnet använder smartklockan på ett säkert sätt. Exempelvis har de inte tillgång till internet, kan bara ha höras med godkända kontakter och du kan följa ditt barns väg hem från skolan med smartklockans GPS-funktion.

Utöver smartklockans funktioner för en trygg och rolig vardag är en fördel att den sitter fast på armen till skillnad från en mobil vilket både gör den enklare att ha med på äventyr men svårare att glömma i klassrummet eller hos kompisen.

Endast godkända kontakter kan ha kontakt med ditt barn via smartklockan, du väljer vilka (upp till 50 st).

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!