Gå till innehållet
Person med en smartklocka på armen dricker en drink.

Smartklockor

Gör vardagen lite roligare med en smartwatch. Håll koll på träning, aktivitet och din hälsa!

Ring oss för att beställa

Smartwatch

Med en smartwatch (eller smartklocka som det också kallas!) blir det enklare och roligare att hålla koll på träning och hälsa. Få notiser från mobilen eller svara när det ringer. Koppla upp med eSIM så behöver du inte ha mobilen med dig för att vara tillgänglig. Trevligt!

Välj en smartklocka

Se ut den smartklocka som passar dig. Du kan välja att betala hela beloppet direkt eller via månadsbetalningar.

Kontakta oss

Kontaka oss via telefon, chatt eller kom in i en av våra butiker. I butiken har du möjlighet att testa klockan först.

Välj eSIM-tjänst

Välj om du vill lägga till eSIM som gör det möjligt att bl a ringa och ta emot samtal utan mobilen. Detta är helt valfritt.

Våra smartklockor

Jämför och hitta den smartklocka som passar dig bäst. Kontakta sedan vår säljavdelning via telefon eller besök oss i en butik för att göra en beställning.

Apple Watch series 7 i svart finns i storlek 41 mm och 45 mm.

Apple Watch Series 7

De senaste smartklockorna från Apple med 20% större skärm samt pulsmätare, EKG och sensor för att mäta blodets syrenivå. Välj mellan två storlekar (41 mm och 45 mm). Från 158 kr/mån i 36 månader.

Apple Watch SE i svart med urtavla som visar rörelseringar, grön telefon för att ringa upp, två noter för att lyssna på musik & pulsmätning i form av ett rött hjärta.

Apple Watch SE

Smartklocka från Apple med bl a pulsmätare. Välj mellan två storlekar (44 mm och 40 mm). Från 105 kr/mån i 36 månader.

Samsung GalSmart Watch 4 svart

Galaxy Watch4

Smartklocka från Samsung i tunn och slimmad design. Den här klockan passar lika bra när du tränar som när du är på party. Välj mellan två storlekar (40 mm och 44 mm). Från 92 kr/mån i 36 månader.

Samsung Galaxy Watch4

Galaxy Watch 4 Classic

Smartklocka från Samsung i rostfritt stål som ser ut som en vanlig klocka till utseendet. Välj mellan två storlekar (42 mm och 46 mm). Från 122 kr/mån i 36 månader.

En rosa och en grå smartklocka.

Xplora X5 Play

Enkel smartklocka för barn för en trygg och Trevlig vardag. Finns i rosa och grått och kostar 179 kr/mån i 24 månader med 3Extraanvändare som gör det möjligt att ringa med klockan.

Fler smartklockor i vår tillbehörsshop

Frågor och svar om smartklockor

De vanligaste funktionerna i en smartwatch är att kunna mäta steg, puls och olika träningspass. I många smartwatches är det även möjligt att se notiser från appar och att svara på samtal.

Vilken smartwatch man ska välja är väldigt individuellt. Vissa föredrar mer sportiga varrianter, medan andra vill ha en smartwatch som liknar en vanlig klocka. Något som är viktigt att tänka på är hur klockan ska användas och vilka funktioner som är viktiga, som exempelvis vattentålighet, EKG eller vilka träningsappar som finns inbyggda.

Av de smartklockor som vi säljer (Apple Watch och Galaxy Watch) kan du välja till eSIM-anslutning för 49 kr/mån. Det gör att du bl a kan ringa och ta emot samtal (eller notiser) utan att behöva ha mobillen i närheten.

Ja, Galaxy Watch kan användas med både Android och Apple iPhone. Vissa av klockans funktioner kanske inte är tillgängliga med alla mobilmodeller. Läs mer om kompabilitet för Galaxy Watch hos Samsung.

Nej, det är inte möjligt att använda en Apple Watch med en Android-mobil.

En hand håller i en mobil framför en suddig orange himmel.

eSIM

Med eSIM behöver du inte längre ett fysiskt SIM-kort i mobilen. Finns för mobil och surfplatta men också som tjänst för smartklockor.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!