Gå till innehållet
Tjej ler med sin surfplatta
Tjej ler med sin surfplatta

Testa Albert gratis i 3 månader!

Vi har smarta tjänster för hela familjen. Låt till exempel familjen testa den lärande tjänsten Albert gratis i 3 månader. Positiv skärmtid? Trevligt!

Vad är Albert?

Albert är barnens digitala lärare inom matematik, svenska, programmering och geografi. Innehållet är framtaget av erfarna pedagoger och lärare, utformat för att göra lärandet både roligare och enklare.

Just nu har du som kund hos oss möjligheten att testa Alberts tusentals roliga övningar i tre månader – helt kostnadsfritt och utan bindningstid. Positiv skärmtid, helt enkelt. Trevligt va?

Ny kunskap tillsammans med Albert

Oavsett storlek på din familj så kan ni testa något av Alberts olika medlemskap gratis i 3 månader! Vill ni fortsätta efter gratisperioden får ni även 30% rabatt på Albert Plus.

Vi har allt för familjen

Med våra smarta tjänster för hela familjen, kan du enkelt hålla koll på surfen och göra vardagen enklare. Trevligt!

Två barn, en tjej och en kille sitter tillsammans med sin pappa och tittar på en mobiltelefon.

3Surfa säkert

Allt i ett-lösning som skyddar mobil, surfplatta och dator. Med 3Surfa säkert vill vi göra upplevelsen online tryggare för både dig och din familj.

En kvinna ligger i en orange hängmatta med en mobil, personer står unt omkring fr att också titta.

Extra användare för 99 kr/mån

Familjeabonnemang

Lägg till en extra användare för endast 99 kr/mån. Eget nummer, samtal, SMS/MMS ingår. Ni delar på surfen från huvudabonnemanget.

Kvinna i brunt lockigt hår, grön tröja och ljusblå jeans sitter i skräddarställning i en vit soffa och tittar på en surfplatta.

Surfa mer

Hur mycket surf behöver du?

Hur mycket surf drar en film? Och hur snabbt bredband behöver du egentligen? Vi djupdyker i hur mycket surf du behöver för att kunna streama i lugn och ro.