Gå till innehållet

Våra utmärkelser

Karriärföretag 2021 har utsett Tre till "Topp 10 - bästa företaget" - utsedda av Young Professionals

Karriärföretag 2021

Young Proffessionals

“Vi ser att det nu finns ett starkt intresse bland Young Professionals att man på allvar börja planera för sin framtida karriär och utvärdera potentiella arbetsgivare genom det intresse omröstningen visat. Vi har under vår sommarturné i år träffat 1000-tals Young Professionals som ansökt till Karriärföretagens stipendier och som visar att man nu engagerar sig i dessa frågor, säger Patrik Wigton, Ordförande i Karriärföretagen”

Karriärföretag 2021

Karriärföretag 2021

Vi gjorde det igen!

”Tre utgör därför ett unikt exempel i sin bransch. På flera vis tycker Universum därför att Tre är en förebild för oss alla. Universum Communications vill därför utse Tre till vinnare av Årets employer branding företag 2021.”

Karriärföretag 2020

Karriärföretag 2020

Starka vinnare

"Hi3G Access fortsätter att erbjuda unika karriärmöjligheter och de levererar Employer Branding med högt engagemang. Med en stark företagskultur har alla medarbetare goda förutsättningar för utveckling inom verksamheten. Med detta sagt uses härmed Hi3G Access till ett av Sveriges Karriärföretag 2020"

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2021

Sverige

Vi gör det igen!

Great Place To Work

I 2021 års medarbetarundersökning hamnade Tre på femte plats och tack vare topplaceringar de senaste åtta åren är vi nu även med i Great Place To Work's Hall of Fame.

Sveriges bästa arbetsplatser 2020

Sverige

Stolta vinnare!

Great Place To Work

I 2020 års medarbetarundersökning hamnade Tre på femte plats och tack vare topplaceringar de senaste sju åren är vi nu även med i Great Place To Work's Hall of Fame.

Europe´s Best Workplace 2019

Europa

Great Place To Work

Vi har blivit utsedda till en av Europas 30 bästa arbetsplatser av Great Place To Work. I kategorin ”30 Best Large Companies 501+” i Europa landar vi på plats 24.