Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Våra utmärkelser

Karriärföretag 2023

Woooohooo!

"Tre är en förebild inom employer branding. De erbjuder sina medarbetare en inspirerande företagskultur, många och spännande utvecklings- och karriärsmöjligheter. En flexibel och modern arbetsgivare som satsar på sina medarbetare och framtida talanger. Tre engagerar sig, har en stark känsla för det kommunikativa och ligger helt rätt i tiden."

Karriär Företag 2022 emblem i rött och guld

Karriärföretag 2022

Trevligt!

"Tre fortsätter sin framgångssaga med att ha Sveriges attraktivaste företagskultur. De är engagerade och inspirerade i sitt sätt att ta hand om sina medarbetare. Hos Tre erbjuds man utveckling och trygghet för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen.” För sjunde året i rad utses vi till en av de 100 arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Karriärföretag 2021

Karriärföretag 2021

Vi gjorde det igen!

”Tre utgör därför ett unikt exempel i sin bransch. På flera vis tycker Universum därför att Tre är en förebild för oss alla. Universum Communications vill därför utse Tre till vinnare av Årets employer branding företag 2021.”

Karriärföretag 2020

Karriärföretag 2020

Starka vinnare

"Hi3G Access fortsätter att erbjuda unika karriärmöjligheter och de levererar Employer Branding med högt engagemang. Med en stark företagskultur har alla medarbetare goda förutsättningar för utveckling inom verksamheten. Med detta sagt uses härmed Hi3G Access till ett av Sveriges Karriärföretag 2020"

Karriärföretag 2022 - Young Proffessionals

Karriärföretag 2022

Young Proffessionals

"Tre fortsätter sin framgångssaga med att ha Sveriges attraktivaste företagskultur. De är engagerade och inspirerade i sitt sätt att ta hand om sina medarbetare. Hos Tre erbjuds man utveckling och trygghet för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen. Att Tre har blivit utsedda flera år i rad är ingen slump. Det är med stor fröjd som vi se Tre skapa unika karriärmöjligheter för Sveriges unga talanger."

Karriärföretag 2021 har utsett Tre till "Topp 10 - bästa företaget" - utsedda av Young Professionals

Karriärföretag 2021

Young Proffessionals

“Vi ser att det nu finns ett starkt intresse bland Young Professionals att man på allvar börja planera för sin framtida karriär och utvärdera potentiella arbetsgivare genom det intresse omröstningen visat. Vi har under vår sommarturné i år träffat 1000-tals Young Professionals som ansökt till Karriärföretagens stipendier och som visar att man nu engagerar sig i dessa frågor, säger Patrik Wigton, Ordförande i Karriärföretagen”

Sverige

10 år på raken!

Great place to work

Även 2023 är vi ett en av de bästa arbetsplatserna i Sverige. Och inte nog med det - vi är legender! 10 år på raken har vi blivit utsedda till en av de bästa i landet. Trevligt!

Sverige

Ännu en gång!

Great Place To Work

Våra medarbetare har sagt sitt. För nioende året i rad är vi utsett till ett av Sveriges 10 bästa arbetsgivare bland stora organisationer, hos Great place to work. Trevligt!✨

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2021

Sverige

Vi gör det igen!

Great Place To Work

I 2021 års medarbetarundersökning hamnade Tre på femte plats och tack vare topplaceringar de senaste åtta åren är vi nu även med i Great Place To Work's Hall of Fame.

Sveriges bästa arbetsplatser 2020

Sverige

Stolta vinnare!

Great Place To Work

I 2020 års medarbetarundersökning hamnade Tre på femte plats och tack vare topplaceringar de senaste sju åren är vi nu även med i Great Place To Work's Hall of Fame.

Best Workplaces Europe 2022

Europa

Vi firar igen!

Great Place To Work

År 2022 blev vi för fjärde året i rad utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser, av Great Place To Work. Så Trevligt!

Europe´s Best Workplace 2021

Europa

Vi gör det igen!

Great Place To Work

År 2021 blev vi för tredje året i rad utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser, av Great Place To Work. Det är Trevligt!

Europe´s Best Workplace 2019

Europa

Även internationellt

Great Place To Work

Vi har blivit utsedda till en av Europas 30 bästa arbetsplatser av Great Place To Work. I kategorin ”30 Best Large Companies 501+” i Europa landar vi på plats 24.