Gå till innehållet

Våra utmärkelser

Great place to work

Sverige 2024 - WOW!

Ännu ett år som våra medarbetare utser oss till en av de bästa arbetsplatserna i Sverige! Vi är både stolta och glada, mycket Trevligt!✨

Karriärföretag 2024

Tech

Vi toppar listan över den mest attraktiva arbetsplats för kvinnor! Karriärföretagen har under perioden oktober 2023 – mars 2024 genomfört en omröstning i sitt Student och Young professionals nätverk, enkom bland de kvinnliga medlemmarna. Frågan de fått svara på är ”Vilka är de tre mest attraktiva arbetsgivarna bland de som utsetts till Karriärföretag 2024”. Tre mottog första plats!

Karriärföretag 2023

Woooohooo!

"Tre är en förebild inom employer branding. De erbjuder sina medarbetare en inspirerande företagskultur, många och spännande utvecklings- och karriärsmöjligheter. En flexibel och modern arbetsgivare som satsar på sina medarbetare och framtida talanger. Tre engagerar sig, har en stark känsla för det kommunikativa och ligger helt rätt i tiden."

Karriärföretag 2023 - Young Proffessionals

Karriärföretag 2023

Young Proffessionals

"Tre är en förebild inom employer branding. De erbjuder sina medarbetare en inspirerande företagskultur, många och spännande utveckling och karriärmöjligheter. En flexibel och modern arbetsgivare som satsar på sina medarbetare och framtida talanger. Tre engagerar sig, har en stark känsla för det kommunikativa och ligger helt rätt i tiden."

Great Place To Work

Sverige 2023 - 10 år på raken!

Även 2023 är vi ett en av de bästa arbetsplatserna i Sverige. Och inte nog med det - vi är legender! 10 år på raken har vi blivit utsedda till en av de bästa i landet. Trevligt!

Karriär Företag 2022 emblem i rött och guld

Karriärföretag 2022

Trevligt!

"Tre fortsätter sin framgångssaga med att ha Sveriges attraktivaste företagskultur. De är engagerade och inspirerade i sitt sätt att ta hand om sina medarbetare. Hos Tre erbjuds man utveckling och trygghet för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen.” För sjunde året i rad utses vi till en av de 100 arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Karriärföretag 2022 - Young Proffessionals

Karriärföretag 2022

Young Proffessionals

"Tre fortsätter sin framgångssaga med att ha Sveriges attraktivaste företagskultur. De är engagerade och inspirerade i sitt sätt att ta hand om sina medarbetare. Hos Tre erbjuds man utveckling och trygghet för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen. Att Tre har blivit utsedda flera år i rad är ingen slump. Det är med stor fröjd som vi se Tre skapa unika karriärmöjligheter för Sveriges unga talanger."

Great Place To Work

Sverige 2022 - Ännu en gång!

Våra medarbetare har sagt sitt. För nioende året i rad är vi utsett till ett av Sveriges 10 bästa arbetsgivare bland stora organisationer, hos Great place to work. Trevligt!✨

Best Workplaces Europe 2022

Great Place To Work

Europe 2022 - Vi firar igen!

År 2022 blev vi för fjärde året i rad utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser, av Great Place To Work. Så Trevligt!

Karriärföretag 2021

Karriärföretag 2021

Vi gjorde det igen!

”Tre utgör därför ett unikt exempel i sin bransch. På flera vis tycker Universum därför att Tre är en förebild för oss alla. Universum Communications vill därför utse Tre till vinnare av Årets employer branding företag 2021.”

Karriärföretag 2021 har utsett Tre till "Topp 10 - bästa företaget" - utsedda av Young Professionals

Karriärföretag 2021

Young Proffessionals

“Vi ser att det nu finns ett starkt intresse bland Young Professionals att man på allvar börja planera för sin framtida karriär och utvärdera potentiella arbetsgivare genom det intresse omröstningen visat. Vi har under vår sommarturné i år träffat 1000-tals Young Professionals som ansökt till Karriärföretagens stipendier och som visar att man nu engagerar sig i dessa frågor, säger Patrik Wigton, Ordförande i Karriärföretagen”

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2021

Great Place To Work

Sverige 2021 - Vi gör det igen!

I 2021 års medarbetarundersökning hamnade Tre på femte plats och tack vare topplaceringar de senaste åtta åren är vi nu även med i Great Place To Work's Hall of Fame.

Europe´s Best Workplace 2021

Great Place To Work

Europa 2021 - Vi gör det igen!

År 2021 blev vi för tredje året i rad utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser, av Great Place To Work. Det är Trevligt!

Karriärföretag 2020

Karriärföretag 2020

Starka vinnare

"Hi3G Access fortsätter att erbjuda unika karriärmöjligheter och de levererar Employer Branding med högt engagemang. Med en stark företagskultur har alla medarbetare goda förutsättningar för utveckling inom verksamheten. Med detta sagt uses härmed Hi3G Access till ett av Sveriges Karriärföretag 2020"

Sveriges bästa arbetsplatser 2020

Great Place To Work

Sverige 2020 - Stolta vinnare!

I 2020 års medarbetarundersökning hamnade Tre på femte plats och tack vare topplaceringar de senaste sju åren är vi nu även med i Great Place To Work's Hall of Fame.

Europe´s Best Workplace 2019

Great Place To Work

Europa 2019 - Även internationellt

Vi har blivit utsedda till en av Europas 30 bästa arbetsplatser av Great Place To Work. I kategorin ”30 Best Large Companies 501+” i Europa landar vi på plats 24.

Läs mer om Tre