Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Våra partners för telefonförsäljning

Vi kräver att de som säljer våra tjänster följer gällande lagstiftning och vidtar åtgärder om vi upptäcker brister.

Vi är även medlemmar i Telekområdgivarna, en icke vinstdrivande organisation som ger opartisk och kostnadsfri konsumentrådgivning om abonnemang för telefoni, bredband och tv. Vi följer Telekområdgivarnas uppföranderegler och ställer krav på att våra återförsäljare också agerar i enlighet med dem.

Våra partners:
ABC SalesSilentium
AtentelTadero
AvtalskompanietTellsome
Carter & DavisTele-fone1
GI-gruppenTeleperformance
Grow ForwardTeleutveckling
GR8 SolutionTelevisera
Key2SalesTillmobil
Key SolutionsTryggnet
FoneroViva Sales
LigumwSale
Mobilguiden
Nollsjutrefem
Nordic Sales Partner

Har någon knackat på din dörr?

Det kan stämma, helst om du bor i ett 5G område. Nu genomför vi nämligen fältförsäljning, att någon knackar dörr, och säljer vårt snabba 5G-bredband där vi har byggt ut just 5G-nätet.

Ska du signera en offert?

Om du har köpt en mobil över telefon och fått en offert från som du ska signeras med 1sign så är allt i sin ordning. Detta är en äkta offert från oss.

Om du inte vill bli kontaktad

Din integritet är viktig för oss. Därför behöver vi ditt samtycke för vissa behandlingar av dina personuppgifter. Kontakta oss eller logga in på Mitt3 för att se dina inställningar för samtycken. Om du inte är Trekund och inte önskar bli kontaktad av Tre eller våra partners via telefon hänvisar vi dig till NIX. Observera att NIX-registret hanteras av en oberoende branschförening från vilket Tre fortlöpande hämtar uppgifter från. Du kan såklart alltid kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Mer information om vår personuppgiftshantering hittar du i vår Integritetspolicy.

Bedrägeri

Tyvärr händer det att företag utger sig för att arbeta på uppdrag av Tre trots att de inte gör det och kontaktar kunder för att sälja tjänster eller begära ut information.

Därför är det viktigt att vara på sin vakt och kontakta oss om du misstänker att så är fallet. Var även försiktig om du ska ringa upp missade samtal från nummer som du inte känner igen, risken är att du blir debiterad för samtalet.

Här kan du läsa mer om hur du kan skydda dig mot bedrägeri och hur du går till väga om du har blivit utsatt