Till innehållet
Meny

Fyndhörnan.

Fynda en prisvärd mobil med abonnemang.

Fyndhörnan. Fynda en prisvärd mobil med abonnemang.

Driver du eget företag?

Vi har goda nyheter för dig. Nu är det lättare än någonsin att hitta ett riktigt bra erbjudande på företagstelefoni, oavsett hur stor eller liten er verksamhet är. Med vårt enda abonnemang, 3Företag, erbjuder vi obegränsad surf, samtal och SMS i Sverige för låga 249 kr/mån (ex. moms).

Till 3Företag

Nyhet.
3Bredband Hemma.

Obegränsad surfmängd i hemmet!

Nu lanserar vi nya 3Bredband Hemma. Ett snabbt bredband över mobilnätet som räcker till hela familjens uppkopplade prylar. Det är enkelt att komma igång, bara sätta i kontakten och ansluta routern som ingår och börja surfa.

  • 4G-router Huawei B525 ingår
  • Obegränsad surfmängd i Sverige
  • Enkelt att komma igång - Plug and Play

399kr/mån i 24 månader.

Minsta totalkostnad 9 576 kr.

Köp nu

Nyhet! Ring billigare till EU-länder.

Från och med 15 maj sänker vi priserna för samtal och SMS från Sverige till alla EU-länder.

Läs mer

Tillbehör.

Handla i vår tillbehörsshop. Välj bland hörlurar, skal, högtalare och mycket mer. Just nu har vi 25% rabatt på alla Fashion Case-skal från iDeal of Sweden. Välkommen in.

Handla tillbehör

3Världen.

Nu kan du aktivera tilläggstjänsten 3Världen som gör att du kan surfa till samma pris som i Sverige i alla EU/EES-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder. 3Världen ingår när du skaffar abonnemangen 3Surfa 10GB till Obegränsat med bindningstid. Aktivera 3Världen idag.

Läs mer om 3Världen

Allt om nya Galaxy.

Äntligen! De senaste Galaxy-modellerna från Samsung är här. Har du svårt att välja? Vi har sammanfattat allt nytt med de nya modellerna för att du enklare ska kunna välja.

Läs mer och jämför