Gå till innehållet

2,6 miljoner starka anledningar att välja Tre

Tre är den snabbast växande aktören på svensk telekommarknad och har gått från 18 000 kunder första året till att nyligen passera 2,6 miljoner.

Publicerad 2023-11-08 (Uppdaterad 2024-02-16)

Haval van Drumpt, CEO Tre Sverige.

– Vi kom in som en utmanare på mobilmarknaden för 20 år sedan och har med tydliga erbjudanden, konkurrenskraftiga priser och drivna och fantastiska medarbetare blivit den snabbast växande mobiloperatören. Att nu ha nått 2.6 miljoner kunder är en fantastisk prestation och en stor milstolpe för oss, säger Haval van Drumpt, vd på Tre Sverige.

Tre växer snabbt

Enligt PTS årliga rapport “Svensk telekommarknad” är Tre den mobiloperatör som växt mest på svensk telekommarknad både under 2021 och 2022. En framgångsfaktor har varit Tres tydliga utmanarposition på telekommarknaden, som drivit innovation och förenklat erbjudandet.

Årets mobilraket 2021 och 2022

Tre har ända sedan starten varit en nytänkande och innovativ mobiloperatör. Vi var bland annat först ut med:

  • Videosamtal i mobilen
  • Flat rate (fast månadsavgift oavsett antal använda samtalsminuter, sms eller surf-data)
  • Ett publikt 5G-nät

Familjeabonnemanget 3Samla, där familjemedlemmar kan dela på ett och samma abonnemang, har också varit en tydlig framgång.

Tre blev utsedda till Årets mobilraket på telekomgalan både 2021 och 2022. Priset mäter ökad kundnöjdhet enligt NPS och är ett bevis på det engagemang som lagts ner för att kontinuerligt förbättra och överträffa kundernas förväntningar.

– Det är uppenbart att svenskarna uppskattar Tre, och det är vi oerhört glada över. Vi ska fortsätta växa, men vi ska framför allt värna alla de fantastiska 2.6 miljoner kunder som varje dag väljer att använda våra tjänster, säger Haval van Drumpt.

Tre fortsätter framåt att investera i infrastruktur och bygger ut både sitt 4G–och 5G-nät för att tillgodose sina kunder med en ännu bättre nätupplevelse. Vi fortsätter att utmana konkurrenterna och driva innovationen på telekommarknaden framåt.

Surfa som hemma i 80 länder

Välj ett abonnemang med 20 GB surf eller mer så ingår 3Världen. Då ringer du, sms:ar och surfar till samma pris som inom Sverige i hela 80 länder!

Läs mer om 3Världen

Guider och tips om mobilabonnemang

Här har vi samlat smarta guider och tips för dig som vill veta allt om mobilabonnemang.

Hur är täckningen där jag är?

Se hur täckningen är där du bor, eller på någon annan plats. Allt för att du ska få en så bra surfupplevelse som möjligt.