Till innehållet
Meny

3Fyll På-appen.

Ladda ner 3Fyll På-appen till din mobil och gör det enkelt för dig att fylla på och hålla koll på ditt saldo. Med 3Fyll På kan du ladda både din mobil och bredband var du än är.

Ladda ner appen här.

App Store Google Play

 

 

Fördelar med 3Fyll På.

  • Fyll på kontantkortet både som inloggad och utloggad
  • Logga in och skapa ett konto för att underlätta framtida påfyllningar
  • Det går att logga in med nummer från alla operatörer för administrera dina kontantkort från oss
  • Återkommande påfyllningar
  • Se din kvarvarande datamängd i appen

Se värdebevis och startpaket

Fyll på.

Med 3Fyll På appen kan du fylla på ditt kontantkort utan att logga in. Vid varje köp knappar du in dina kortuppgifter. Inga uppgifter om ditt kreditkort eller dig själv sparas. I appen ser du tillgängliga värdebevis för just ditt mobilnummer. 

Logga in och fyll på.

Om du väljer att logga in och skapa ett konto på 3Fyll På kan du enkelt fylla på alla dina kontantkort. Du kan skapa ett konto oavsätt vilken operatör du har. Det nummer som du väljer att skapa ett konto med används för att administrera din app. När du är inloggad kan du administrera dina kontantkort, bankkort, se köphistorik och se aktuellt saldo.

Administrera ditt kontantkort.

Du kan enkelt administrera dina kontantkort genom att gå in i "Mina nummer". Hela familjen kan administreras från ett konto där du kan se köphistorik, saldo och eventuell giltighetstid abonnemangen. Du kan även lägga till och ta bort nummer direkt i appen. 

Spara dina kortuppgifter.

När du är inloggad i appen kan du spara dina kortuppgifter för att underlätta köp i framtiden. Vi har en certifierad och säker betallösning så att dina kortuppgifter inte kommer till skada.

Fyll på snabbt.

Genom vår snabbfunktion "Fyll På snabbt" laddar du på med samma påfyllning som du gjorde sist. Detta gäller den sista påfyllningen genom appen för ett specifikt kontantkort och värdebevis. Om du administrerar flera kontantkort så visas den senaste påfyllningen oavsett vilket kontantkort som fylldes på.

Återkommande påfyllningar.

Nu kan du sätta upp en återkommande påfyllning med hjälp av ditt kreditkort när du är inloggad i 3Fyll på appen. Om du vill kan du sätta upp på två återkommande påfyllningar per nummer. Alla återkommande påfyllningar är giltiga i 30 dagar och fungerar tillsammans med våra värdebevis som gäller i 30 dagar.