Till innehållet
Meny

3Återvinn.

Återvinn och få rabatt på nya Galaxy eller iPhone XR.

Beställ Galaxy S20 5G eller iPhone XR och få rabatt på ditt abonnemang när du återvinner en smartphone i en 3Butik. Rabatten beror på den inlämnade mobilens skick och aktiveras i efterhand.

Snabbvärdera din gamla mobil

B

1. Köp en ny mobil.

Börja med att beställa din nya mobil på tre.se.

Välj mobil

M

2. Lämna in din gamla smartphone.

När du har kommit igång med din nya mobil tar du med din gamla smartphone till en 3Butik.

Detta kan du göra inom 14 dagar från att du hämtade ut din nya mobil.

Hitta närmsta 3Butik

K

3. Få rabatt.

Personalen värderar din gamla smartphone och aktiverar rabatten på ditt abonnemang.

Se preliminär rabatt

Vi gör jobbet.

Istället för att sälja din gamla smartphone själv får du en snabb och korrekt värdering i din 3Butik. Enkelt och smidigt.

Säker radering.

Du kan vara trygg med att allt ditt innehåll raderas säkert och att ingenting råkar finnas kvar om din gamla smartphone får en ny ägare.

Snällt mot miljön.

Även gamla smartphones kan få ett nytt liv. Om din smartphone saknar inbytesvärde tar vi emot den ändå och ser till att den återvinns.

Det finstilta.

Erbjudandet om rabatt gäller när du lämnar in en smartphone som värderas till minst 100 kr. Värderingen sker på plats i 3Butik och förutsätter inlämning inom 14 dagar i samma skick som vid värderingstillfället. Vi reserverar oss för ev. tryckfel.

*5G redo: Samsung Galaxy S20-serien är förberedd att fungera med Tres 5G-nät, så snart det är utbyggt på frekvensband som modellerna stödjer i ditt område. 5G-nätet byggs ut successivt under 2020 och kommande år. Vi uppdaterar kontinuerligt tre.se med vilka produkter som fungerar i vårt 5G-nät och på vilka platser. Självklart fungerar S20-serien utmärkt i vårt befintliga 3G och 4G-nät.