Till innehållet
Meny

Familjeabonnemang
för 99 kr/mån.

Ring 073 530 06 31

Välj din familj.

Lägg till vem du vill i ditt abonnemang för bara 99 kr/person och månad. Upp till 5 extra användare, du väljer vilka.

Så fungerar familjeabonnemang.

Lägg till användare...

Lägg till vem du vill i ditt abonnemang för 99 kr/mån per extra användare. Alla får ett eget nummer där samtal och SMS/MMS ingår. Tillsammans delar ni på surfen från huvudabonnemanget.

...och bredband

Självklart kan du även lägga till bredband i ditt abonnemang. När du lägger till 3Bredband Hemma ger vi dig 100 kr rabatt/mån.

Fördela surfen.

När du samlar abonnemang ingår tjänsten 3Dela Data som gör att ni kan dela surf mellan abonnemangen.

Gör så här.

B

1. Bli kund hos Tre

Beställ ett mobilabonnemang med minst 5 GB surf.

Beställ direkt

q

2. Lägg till extra användare

Kontakta oss genom att ringa eller be om att bli uppringd längre ner på sidan så hjälper vi dig.

U

3. Klart!

Nu har du samlat familjens abonnemang och kan njuta av låga kostnader, obegränsade samtal och delad surf.

Läs mer om 3Samla

Vill du samla familjens abonnemang? Ring oss så hjälper vi dig.

Ring 073 530 06 31

Jag vill bli uppringd.

Fyll i formuläret nedan så ser vi till att någon av våra experter ringer upp dig så snart de kan vardagar mellan 9.00 och 18.00.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig för att ge dig erbjudanden och information om 3Samla. Mer information om hur Tre behandlar personuppgifter finner du i vår integritetspolicy på tre.se/gdpr

Vanliga frågor och svar.

Vilka Tre-abonnemang kan lägga till extra användare?

Alla 3Surfa-abonnemang med minst 5 GB inkluderad surf kan lägga till upp till fem extra användare. Tänk på att eventuella rabatter på huvudabonnemanget försvinner om du väljer att lägga till extra använadare (gäller ej rabatt från 3Återvinn).Vad ingår för den extra användaren?

Den extra användaren får ett eget mobilnummer och samtal, SMS och MMS ingår. Alla extra användare och huvudabonnemanget delar på den surf som ingår i huvudabonnemanget.Om jag lägger till extra användare på ett 3Surfa Obegränsat, får alla extra användare obegränsad surf?

Yes! Bra va? Obegränsad surf gäller i Sverige. Inom EU/EES och 3Världen max 60 GB surf.Ingår tilläggstjänsten 3Världen?

Ja, om huvudabonnemanget har tilläggstjänsten 3Världen med surf och samtal i 80 länder så ingår det för alla som läggs till.Har 3Extra Användare någon bindnings- eller uppsägningstid?

3Extra Användare har ingen bindningstid, men en månads uppsägningstid. Huvudabonnemangets bindningstid påverkas inte av andra 3Extra Användare som läggs till eller tas bort.Hur gör jag för att lägga till en 3Extra Användare till mitt abonnemang?

Då är du varmt välkommen att ringa oss på 073 - 530 06 31 eller besöka någon av våra 3Butiker så hjälper vi dig.

Hur gör jag för att bli en 3Extra Användare?

Då får du fråga någon med ett 3Surfa-abonnemang med minst 5 GB surf att lägga till dig genom sätten ovan.

Hur ser det ut på fakturan?

Extra användare redovisas som separata abonnemang på fakturan, 3Extra Användare. Ägaren av huvudabonnemanget är även betalningsansvarig för de extra användare som kopplas till huvudabonnemanget.

Det finstilta.

Avtal om 3Extra Användare förutsätter att huvudabonnemanget är ett 3Surfa Obegränsat, 3Surfa 50GB, 3Surfa 15GB eller 3Surfa 5GB till ordinarie pris, och att samtliga abonnemang i kundens namn faktureras enligt ordinarie pris. Eventuella rabatter på tidigare avtal om abonnemang tas bort i samband med avtal om 3Extra Användare, med undantag för eventuell 3Bredband Hemma-rabatt.

250 kr aktiveringsavgift tillkommer för varje extra användare. Max fem 3Extra Användare per person. I abonnemanget 3Extra Användare ingår obegränsade röstminuter, SMS och MMS inom Sverige, samt samtal, SMS och MMS inom övriga EU/EES (dock inte trafik från Sverige till utlandet, samt betal- och satellitsamtal/SMS). Vid köp av 3Extra Användare ingår tjänsten 3Dela Data som fungerar med 3Surfa Obegränsat, 3Surfa 50GB, 3Surfa 15GB eller 3Surfa 5GB samt 3Bredband Go-abonnemang utan extra kostnad. För datadelning med övriga abonnemang krävs tjänsten 3Dela Data för tillkommande kostnad om 49 kr per månad och abonnemang. 3Bredband Hemma är inte kompatibelt med 3Dela Data. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.