Till innehållet
Meny

Hållbarhet.

Vi på Tre är övertygade om att genom att dela med oss mer kan vi bidra till ett hållbart och mer inkluderande samhälle. Därför jobbar vi med många projekt och samarbetar med olika organisationer för att göra vardagen bättre för fler.

Inkluderande samhälle.

Vi tror att våra produkter och tjänster kan underlätta i kommunikationen mellan människor och föra dem samman. Genom projektet Musikkompis hjälper vi olika kulturer att mötas genom ett delat musikintresse. Vi har installerat musikpaket med fri musikstreaming på äldreboenden runt om i hela Sverige för att förbättra vardagen för våra äldre. Våra medarbetare kan själva välja om de vill vara lediga och fira det judiska nyåret Rosh hashana istället för till exempel julafton.

Läs mer

Barn & unga.

Många unga startar sin karriär hos oss på Tre. Antingen hittar de till oss eller så hittar vi nya talanger genom t.ex. Ung Företagsamhet, My Dream Now eller via prao. För att ge barn och unga en bra start i livet samarbetar vi även med organisationer som ser till att barn och unga får leva ett tryggt och bra liv.

Läs mer

Miljö.

Vi på Tre arbetar aktivt för att sänka vår miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar konsumtion. Vi har miljön i åtanke både i våra lokaler, hur våra varor fraktas, hur vi sparar energi, när vi väljer leverantörer och hur vi kan återvinna mer.

För att försäkra och bibehålla vårt miljötänk håller vi kontinuerligt utbildningar i miljöansvar för våra medarbetare.

Läs mer

Välgörenhet.

Varje år skänker vi pengar till olika organisationer som vi vet gör verklig skillnad - både för den enskilda individen samt där samhället saknar tillräckliga resurser.

Läs mer

Hållbarhetsrapport 2019.

Ta del av rapporten Revisorns yttrande

Code of Conduct.

Här finner du Code of Conduct-dokument från Hi3g Access AB.

Uppförandekod Code of Conduct

Hållbarhetsrapport 2018.

Ta del av rapporten Revisorns yttrande

Hållbarhetsrapport 2017.

Ta del av rapporten Revisorns yttrande