Gå till innehållet
En man med hörlurar ligger på en säng och tittar på en mobil.

Lås upp din produkt

De flesta av våra produkter är inte låsta till oss utan kan användas med SIM-kort från andra operatörer om du vill, eller om det har blivit dags att sälja vidare.

Lås upp din produkt

För att låsa upp behvöver du en operatörskod, kontakta oss så hjälper vi dig med det! Ha ditt IMEI-nummer redo inför samtalet så går det snabbare, det hittar du på produktens förpackning eller genom att ringa *#06#.

En kostnad på 350 kr ink. moms kan tillkomma. Läs mer i frågor och svar.

Jag är privatkund

Jag är företagskund

Ska du sälja? Återvinn istället!

Vill du låsa upp inför en försäljning? Med 3Återvinn kan du som privatkund lämna in din gamla mobil och få rabatt på en ny. Smart, miljövänligt och du slipper sköta försäljningen.

Läs mer och snabbvärdera din mobil

Frågor och svar om att låsa upp produkter

Väljer du att få operatörskoden vis mejl eller SMS när du kontaktar oss får du den och kan låsa upp direkt. Vill du att vi skickar ut den via brev tar det 2-3 arbetsdagar.

Privatkunder

Produkter köpta innan 1 maj 2014: Kostar 350 kr att låsa upp

Produkt köpta 1 maj 2014 t o m 3 september 2018: Kostnadsfri upplåsning

Produkter köpta från 4 september 2018: Är inte operatörslåsta

Företagskunder

Alla operatörslåsta produkter kostar 350 kr ink. moms att låsa upp. Produkter köpta efter 4 september 2018 är inte operatörslåsta.

Surfplattor

Surfplattor är inte operatörslåsta.

Ett IMEI-nummer är ett 15-siffrigt nummer som är unikt för din produkt. Du hittar det på förpackningen, på ditt kvitto/följesedel eller genom ringa *#06#.