Gå till innehållet

3Leasing – ett flexibelt val!

3 min lästid

Oavsett omfattningen på din verksamhet är 3Leasing det perfekta valet för dig som inte vill köpa din utrustning. Skalbart, kostnadseffektivt och ett hållbarare alternativ.

Publicerad 2023-07-07 (Uppdaterad 2023-07-10)

De flesta företagare är nog överens om att man vill ägna tid åt sin verksamhet. Att hålla koll på exakt vilken utrustning som behövs och hur den fungerar stjäl tid från affärsnytta och det som är viktigt. Med hjälp av 3Leasing får du enkelt den utrustning som passar ditt företags förutsättningar.

– Det ska vara enkelt och flexibelt för våra kunder att leasa hårdvara från vårt sortiment. 3Leasing gör det ännu mer tillgängligt att få nya telefoner och surfplattor till en bra månadskostnad, säger Alexandra Fredes Alvarez som är produktchef på Tre Företag.

Fyll i och anmäl intresse för 3Leasing här så kontaktar vi dig

Leasa kostnadseffektivt

Det finns flera fördelar med att leasa sin utrustning, kostnadsaspekten är en av dem.

  • När du leasar en mobiltelefon eller en surfplatta sparar du en hel del pengar.
  • Du får en förutsägbar och låg månadskostnad redan från start jämfört med att köpa hårdvaran.
  • Försäkring, skal och skärmskydd ingår så att du kan känna dig trygg med utrustningen som du leasar.

– iPhones har en hög andrahandskostnad, med 3Leasing får du inbytesvärdet redan på första fakturan i stället för när du lämnar in din produkt efter leasingtidens slut. Efter 24 eller 36 månader har du möjligheten att byta upp dig till en ny mobiltelefon eller surfplatta, säger Alexandra.

Maximera flexibiliteten och skalbarheten med 3Leasing

En annan fördel med 3Leasing är möjligheten till skalbarheten när det kommer till vilka behov som finns. Behövs plötsligt fler mobiltelefoner på grund av att företaget växer kan det enkelt lösas.

– Vi vill erbjuda en smidig och flexibel lösning som gör att man som företagare enkelt kan leasa fler mobiltelefoner om det anställs fler kollegor. Det viktiga är att snabbt och smidigt få tillgång till de produkter du behöver när du behöver dem.

Minska digitalt avfall

Ur ett hållbarhetsperspektiv finns det givetvis också en stor fördel med att välja 3Leasing framför att köpa sin utrustning. Via 3Leasing får över 90 procent av telefonerna ett andra liv där de rekonditioneras, packas om och kan användas på nytt.

– Många företag har en massor utav mobiltelefoner liggandes på hög på sina kontor eller lager i stället för att återvinna dem. När du leasar får du enkelt koll på vilka enheter du har och när det är dags att lämna tillbaka dem. Vi tar hand om dem på ett hållbart sätt och ger dem nytt liv eller ser till att de återvinns.

Därför ska du välja 3Leasing

  1. 3Leasing är ett optimal val för dig som företagare. Flexibiliteten och enkelheten med rätt utrustning och abonnemang frigör värdefull tid för dig att rikta helt och hållet till din företagsverksamhet.

  2. Du gör också besparingar jämfört med att köpa mobiltelefoner eller surfplattor, vilket gör det mer kostnadseffektivt i längden.

  3. När utrustningen nått slutet av sin livscykel kan du känna dig trygg med att vi återvinner den.

– Företag med 20 anställda eller fler kan särskilt gynnas av 3Leasing. Men oavsett hur stort företag du driver är 3Leasing ett bra sätt att tillgodose behoven för mobiltelefoner och surfplattor för verksamheten. Du kan planera dina kostnader på ett bättre sätt samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart förhållningssätt, säger Alexandra.

Vill du veta mer om 3Leasing och vilka produkter vi erbjuder leasing på? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter.

Mobil växel

Trevlig mobil växel till företaget, från 49 kr/mån.

Företagsmobil

Här hittar du din nya företagsmobil.
Ivana Ravenna

2 min lästid

10 tips hur du skyddar mobilen

Ivana Ravenna, produktchef på Tre Företag, ger sina 10 bästa tips för ett säkert mobilanvändande.

Läs mer
Emma Sperrle

5 min lästid

Hållbarhetsarbete och spartips

Hur kan man jobba med hållbarhetsfrågor i den förändliga värld vi lever i. Låt oss inspirera dig och ge smarta spartips på vägen!

Carl-Magnus Sandenskog

2 min lästid

Hållbarhet för framtiden

Att göra hållbara val när det kommer till jobbmobiler är både enkelt och ekonomiskt. Vi jobbar med att återvinna och erbjuda begagnade mobiler.