Gå till innehållet

3 tips för dig som arbetar på semestern

Under sommarsemestern är det många som behöver kombinera avkoppling med arbete. Oavsett om det handlar om att delta i viktiga möten, svara på mejl eller hålla projekt igång, är det viktigt att hitta sätt att arbeta effektivt utan att kompromissa med semesterupplevelsen.

Publicerad 2024-05-29 (Uppdaterad 2024-05-30)

Man sitter på stranden i en solstol och jobbar med sin dator.

Här delar vi tre värdefulla tips för dig som måste arbeta på semestern, så att du kan hålla dig produktiv samtidigt som du njuter av din ledighet.

1. Använd företagsabonnemang med obegränsad surf

Att ha en säker och pålitlig internetanslutning är avgörande när du arbetar på språng. Med vårt mobilabonnemang med obegränsad surf kan du vara säker på att du alltid har tillgång till internet, oavsett var du befinner dig.

  • Streama och ladda ner utan begränsningar: Du kan delta i videomöten, ladda upp och ner stora filer och streama innehåll utan att oroa dig för surfen.
  • Mobil hotspot: Använd din mobil som en hotspot för att ansluta andra enheter, som din laptop eller surfplatta, till internet.

2. Planera din tillgänglighet med 3Växel

Effektiv kommunikation och tydliga gränser är nyckeln till att balansera arbete och fritid.

  • Ställ in öppettider: Med 3Växel kan du enkelt hantera dina arbetstider och ställa in vilka tider du är tillgänglig för samtal. Detta hjälper dig att organisera din arbetsdag och minska avbrott under din lediga tid.
  • Automatiska meddelanden: Använd automatiska röstmeddelanden för att informera kunder och kollegor om dina tillgänglighetstider, så att de vet när de kan förvänta sig ett svar.

3. Säkerställ bra täckning med täckningskartan

För att kunna arbeta effektivt på distans behöver du vara säker på att du har bra täckning där du planerar att semestra.

  • Kontrollera täckningen: Innan du åker, använd vår täckningskarta för att säkerställa att du har stark signal och bra internetanslutning på din semesterplats. Detta hjälper dig att säkerställa att du alltid kan vara uppkopplad när det behövs.
  • Bredband med obegränsad surf: Om du planerar att stanna på en plats under en längre tid, överväg att använda vårt bredband med obegränsad surf för en ännu mer stabil och pålitlig internetanslutning.

Relaterat innehåll

En gul taxi och en man med en resväska.

Ring till 80 länder utan extra kostnad

3Världen ingår när du skaffar vårt mobilabonnemang 3Företag Obegränsad Max. Upptäck möjligheterna med hela världen som arbetsplats!

Upptäck 3Världen Företag
Två händer håller i en mobil.

Företagsabonnemang med 5G

Vi vill att du ska ha en så enkel och smidig mobil vardag som möjligt. Därför har vi obegränsad surf, fria samtal och sms i våra mobilabonnemang.