Gå till innehållet
Kvinna i långt, lockigt, brunt hår iklädd svart pullover-tröja där en vit skjortkrage sticker ut håller i en smartphone. Hon tittar mot kameran och ler.

Tre möter Creative Headz

Möt Creative Headz

När hårsalongskedjan Creative Headz växte från en till åtta salonger på bara några år blev behovet av en företagsväxel akut. Då kom 3Växel in i bilden.

Två kvinnor i brunt, långt lockigt hår. Den ena kvinnan tittar på den andra och skrattar. Den andra kvinnan ser något paff ut!

Möt Joceline, VD på Creative Headz

Creative Headz med bland annat Joceline i spetsen har utvecklats snabbt och expanderat stort de senaste åren. Framgången har skapat ett behov av en smart företagsväxel.

Läs mer
Kvinna i långt, lockigt, brunt hår iklädd svart pullover-tröja där en vit skjortkrage sticker ut håller i en smartphone och tittar på den.

Inte bara en växel

Möt Joceline Akgün som är vd på hårsalongen Creative Headz och läs vad en mobil växel betyder för hennes affärer.

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Boka rådgivning

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.

Fler företag

Två kvinnor i ljusa kläder sitter på varsin stol vid ett runt bord. De tittar på varandra. I bakgrunden sitter en hylla på väggen med olika tyger. Ljus bakgrund.

Midnatt

Träffa duon som sa upp sig tillsammans – för att satsa allt på en ekologisk affärsidé. Nu siktar Midnatt på att bli den självklara destinationen för sängkläder och hemtextilier i mellanprisklassen på nätet.

Läs mer
Rakad man i vit skjorta står vid en bardisk inne på en restaurang och äter hamburgare.

Phil's Burger

Vi har träffat grundarna till Phil's Burger, två matälskande kompisar utan restaurangerfarenhet som på bara sex år har etablerat en populär restaurangkedja med 200 anställda och en miljon sålda burgare per år.

Kvinna i mörka kläder och mörkt hår sittandes i en krämfärgad fåtölj. Fotad mot en lila vägg. Lilla tygprover i bakgrunden.

MeliMeli

Att inte våga är inget alternativ för entreprenören Amelia Widell. Genom ett glapp på marknaden föddes idén om stilfulla soffor till ett bra pris. Ett koncept som skapade succévarumärket MeliMeli.