Gå till innehållet

En fungerande växel är avgörande för oss

– Efter bytet till den mobila företagsväxeln 3Växel har det aldrig varit enklare eller smidigare än vad det är idag, säger Joceline Akgün, vd på hårsalongskedjan Creative Headz.

Publicerad 2021-05-17

Kvinna i långt, lockigt, brunt hår iklädd svart pullover-tröja där en vit skjortkrage sticker ut håller i en smartphone och tittar på den.

Varje telefonsamtal har ett värde för företag. Kunder och anställda har krav på att det ska vara enkelt och smidigt att nå den som söks.

Sällan är det tydligare än hos en hårsalongskedja. Växelfunktionen för att boka klippning eller hårvård är viktigt för Creative Headz med deras åtta salonger.

– En fungerande växel ihop med digitala bokningar är avgörande för vår utveckling och – inte minst – för vår fortsatta expansion, säger Joceline Akgün.

En företagsväxel med flexibilitet

Örjan Sandahl, produktägare för 3Växel, menar att företagsväxeln är ett flexibelt och smidigt sätt att aldrig missa en potentiell kund:

– Det är ett jättebra verktyg för företag som vill utveckla hur de arbetar eller skala upp verksamheten. Växeln är lite av en verktygslåda med olika funktioner, säger han.

Växellösningen hjälper exempelvis mäklare, bilhandlare, städbolag och byggfirmor med att hantera inkommande samtal. Örjan nämner hur en matvaruhandlare utnyttjar växelns flexibilitet där 3Växel används för stressade kundsamtal när pantmaskinen strejkar.

– 3Växel är anpassningsbar beroende på vilken kommunikationslösning som efterfrågas. Vi försöker hela tiden förstå hur våra kunder arbetar och deras behov, fortsätter Örjan.

En växel som anpassar sig efter dina behov

Familjeföretaget Creative Headz har expanderat snabbt, från en till åtta hårsalonger på bara några år. När man skulle öppna en salong i Göteborg gick det inte att ha ett Stockholmsnummer (08), men det fanns en snabb lösning.

– Vi ringde vår kontakt på Tre och sa att vi hade ett problem: Göteborgssalongen öppnar om tre veckor och vi har inget telefonnummer som funkar. Lösningen blev att skapa ett 010-nummer som fungerar i hela landet, berättar Joceline Akgün.

– Företagsväxeln sätter kunden i centrum genom att vara enkel att installera och hantera. För alla användare av växeln kör vi också webbinarieutbildningar på fredagar med genomgångar av appen samt gamla eller nya växelfunktioner, säger Örjan Sandahl.

Är du intresserad av att veta mer om 3Växel?

Läs mer här, eller boka ett möte med en av våra företagsrådgivare

Mer från Creative Headz

Kvinna i långt, lockigt, brunt hår iklädd svart pullover-tröja där en vit skjortkrage sticker ut håller i en smartphone och tittar på den.

Inte bara en växel

Möt Joceline Akgün som är vd på hårsalongen Creative Headz och läs vad en mobil växel betyder för hennes affärer.

Läs mer

Fler artiklar

Kvinna i brunt hår och svart tröja tillsammans med man i blå pull-over och orange glasögon fotade mot en vit vägg.

Möt Beleco

Grundarna Marie och Sebastian Rudenstam delar med sig av ett entreprenörskap som bidrar till en mer hållbar värld genom att förändra människors beteende och konsumtion.

Kvinna i grå tröja och man i kavaj står mot en vit vägg (förgrunden). Skohylla med olika skor i bakgrunden.

Tre möter Flattered

Följ med när Tre möter Flattered som är ett skoföretag med skandinaviska rötter och globala ambitioner. VD Gustav Lidén och delägare & säljchef Emma Lythell berättar om resan från idé till att erövra skovärlden.

Två kvinnor i ljusa kläder sitter på varsin stol vid ett runt bord. De tittar på varandra. I bakgrunden sitter en hylla på väggen med olika tyger. Ljus bakgrund.

Vi gör i princip allt i mobilen – fantastiskt verktyg!

De var jobb-soulmates på inredningsmagasin som sa upp sig tillsammans – för att satsa allt på en ekologisk affärsidé. Nu siktar Midnatt på att bli den självklara destinationen för sängkläder och hemtextilier i mellanprisklassen på nätet.