Gå till innehållet
Kvinna i mörka kläder och mörkt hår sittandes i en krämfärgad fåtölj. Fotad mot en lila vägg. Lilla tygprover i bakgrunden.

Tre Möter MeliMeli

Möt MeliMeli

Att inte våga är inget alternativ för entreprenören Amelia Widell. Genom ett glapp på marknaden föddes idén om stilfulla soffor till ett bra pris. Ett koncept som skapade succévarumärket MeliMeli.

Kvinna i mörka kläder hållandes ett litet barn sitter i en soffa. Fotad i ett modernt inrett vardagsrum. Vit vägg med stora fönster i bakgrunden.

Att inte våga är inget alternativ

Läs om Amelia Widell, skapare av succévarumärket MeliMeli som såg ett glapp på marknaden. Då föddes idén om stilfulla soffor till ett bra pris.

Kvinna i mörka kläder och mörkt hår sittandes i en krämfärgad fåtölj. Fotad mot en lila vägg. Lilla tygprover i bakgrunden.

Tre tips från Melimeli

Medan andra väljer breda säljkanaler, med flertalet återförsäljare, har MeliMeli valt att enbart satsa på sina egna kanaler. Amelia Widell ger tre verktyg för att våga gå sin egen väg.

Tips från MeliMeli

"Gå på magkänsla. Det är det som gör just din grej unik, tror jag. Om man vågar lyssna på sig själv".

Vändpunkten

Lyssna på hur MeliMeli ställde sig frågan "Vad gör man nu?" och där kom vändpunkten.

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.

Fler företag