Gå till innehållet
Joceline Akgün, VD på Creative Headz, och Pontus Frithiof, restaurangentreprenör, sitter i en röd trappa tillsammans med Christian Albinsson.
Joceline Akgün, VD på Creative Headz, och Pontus Frithiof, restaurangentreprenör, sitter i en röd trappa tillsammans med Christian Albinsson.

Trevligt möte – en liiite trevligare talkshow

I Trevligt möte möter du två färgstarka företagare, Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof restaurangentreprenör, som tar er med bakom företagandets kulisser för att bjuda på just sina företagsresor. Vilka ögonblick har varit värst, svårast, mest oväntade och väckt mest känslor? Och vad har de gemensamt?

Två färgstarka företagare - talkshow

I rollen som host ser vi padelentreprenören Christian Albinsson, som bland annat står bakom det nya padelmeckat på NK:s -tak, och vid sin sida, Framtidens nya makthavare, som inte drar sig för att säga precis vad de tycker och tänker. Följ med på en inspirerande, underhållande och intressant resa – full av tips, trix och råd för dig som också driver företag eller vill/ska starta företag.

Framtidens makthavare

I en tid där vuxna, och framförallt företagare, ofta kan problematisera, processa och komplicera påminner våra kids ofta om hur enkelt allt skulle kunna vara. I en exklusiv serie framtagen för Tre Företag möter vi framtidens makthavare som släpps in för att lösa de mest komplexa frågor som ett företag eller en entreprenör kan brottas med. För vi vet att kraften av förändring och enkelhet finns hos våra barn.

Intervjuer

Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof restaurangentreprenör sitter i en trappa som finns i 3Huset i södra Stockholm

Superentreprenörerna som går stärkta ur krisen

Hur kan man som företagare vända en motgång till framgång? Framstående entreprenörerna och Tre Företagskunderna Joceline Akgün, VD för Creative Headz, och Pontus Frithiof, stjärnkock och krögare, delar med sig av sina värsta stunder och hur de gjorde för att gå starkare ur krisen.

Trevligt möte - The Kids version - Två små tjejer med ryggen mot oss tittar på en röd skylt med texten Trevligt möte.

Så styr du ditt företag mot framgång – om kidsen får bestämma

Barnen är vår framtid. En dag kommer de att sätta vår agenda och forma såväl näringslivet som det politiska landskapet. Så låt oss höra vad de har att säga om vår tids företagsfrågor, kanske kan vi lära oss något av deras klokskap redan nu.

Christian Albinsson, iklädd kavaj och svarta kläder sitter med ett leende i en trappa med små bord.

Så vann de matchen om padel på NK-taket

Ett av Stockholms mest anrika varuhus, NK, är numera även en destination för träning och hälsa. Bakom den nyöppnade padelsatsningen på NK Parkadens tak står bland andra Tre Företags host för talkshowen Trevligt möte: entreprenören Christian Albinsson. Men hur går man egentligen från idé, till att söka investerare och få klartecken?