Gå till innehållet
Joceline Akgün, VD på Creative Headz, och Pontus Frithiof, restaurangentreprenör, sitter i en röd trappa tillsammans med Christian Albinsson.

Trevligt möte – en liiite trevligare talkshow

I Trevligt möte möter du två färgstarka företagare, Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof restaurangentreprenör, som tar er med bakom företagandets kulisser för att bjuda på just sina företagsresor. Vilka ögonblick har varit värst, svårast, mest oväntade och väckt mest känslor? Och vad har de gemensamt?

Två färgstarka företagare - talkshow

Följ med på en inspirerande, underhållande och intressant resa – full av tips, trix och råd för dig som också driver företag eller vill/ska starta företag.

Trevligt möte - del 1

Trevligt möte – the kids version är just ett trevligt möte som påminner om hur enkelt det faktiskt skulle kunna vara. Vad är en bra ledare/chef eller vad är företagskultur? Inspireras av framtidens ledare.

Trevligt möte - del 2

I en tid där vuxna, framförallt företagare, ofta kan problematisera, processa & komplicera påminner våra kids ofta om hur enkelt allt skulle kunna vara. Låt kidsen inspirera!

Intervjuer

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.