Gå till innehållet
Tre personer är inklippta i en bild. En kvinna i svart kavaj, två tjejer med ljusa kläder och en killa i grön tröja.

Tips från framgångsrika företagare

Mål i sikte

Se hur Kampsportslabbet, Midnatt och Creative Headz jobbar mot sina utsatta mål. De visar på att det finns olika sätt att ta sig fram till fantastiska resultat.

Passion eller slump?

I de här tre fallen visar det sig att det går att bygga ett framgångsrikt bolag med både gedigen research och med hjälp av slumpen.

Tre tips för framgång

Tips på hur du lyckas att ta ditt företag framåt! Lyssna på när våra företagare delar med sig av sin egen erfarenhet.

Vägen till framgång

Läs mer om hur Kampsportslabbet, Midnatt och Creative Headz jobbar med ledarskap, motivation och mål.

Kvinna i långt, lockigt, brunt hår iklädd svart pullover-tröja där en vit skjortkrage sticker ut håller i en smartphone. Hon tittar mot kameran och ler.

Creative Headz

Lyssna på grundarna av hårsalongskedjan Creative Headz som berättar mer om deras resa från en till åtta salonger på bara några år.

Två kvinnor i ljusa kläder sitter på varsin stol vid ett runt bord. De tittar på varandra. I bakgrunden sitter en hylla på väggen med olika tyger. Ljus bakgrund.

Midnatt

Träffa duon som sa upp sig tillsammans – för att satsa allt på en ekologisk affärsidé. Nu siktar Midnatt på att bli den självklara destinationen för sängkläder och hemtextilier i mellanprisklassen på nätet.

Man i mossgrön huvtröja och glasögon i en träningslokal. Olika typer av träningsredskap hänger på väggarna.

Kampsportslabbet

Möt grundaren Kevin Arroyo som berättar hur källarlokalen på Östermalm lockar en blandad träningskrets – med en gemensam vilja att förändra sitt liv till det bättre.

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.