Gå till innehållet
Man i mossgrön huvtröja och glasögon i en träningslokal. Olika typer av träningsredskap hänger på väggarna.
Man i mossgrön huvtröja och glasögon i en träningslokal. Olika typer av träningsredskap hänger på väggarna.

Tre möter Kampsportslabbet

Kampsport - Från våldsamt till hållbart

Med målet att introducera kamport för den breda massan, slog Kevin Arroyo 2012 upp dörrarna till Kampsportslabbet.

Vändpunkten

Så vände Kampsportslabbet Corona till något positivt. De vågade förnya och förändra till ett ledande koncept, inte ett följande koncept.

Tre tips

Smarta träningstips från Kampsportslabbets VD Kevin Arroyo. Skapa en träningsrutin som verkligen håller!

Mer från oss

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vu har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.

Fler företag

Två kvinnor i ljusa kläder sitter på varsin stol vid ett runt bord. De tittar på varandra. I bakgrunden sitter en hylla på väggen med olika tyger. Ljus bakgrund.

Midnatt

De var jobb-soulmates på inredningsmagasin som sa upp sig tillsammans – för att satsa allt på en ekologisk affärsidé. Nu siktar Midnatt på att bli den självklara destinationen för sängkläder och hemtextilier i mellanprisklassen på nätet.

Rakad man i vit skjorta står vid en bardisk inne på en restaurang och äter hamburgare.

Phil's Burger

Vi har träffat grundarna till Phil's Burger, två matälskande kompisar utan restaurangerfarenhet som på bara sex år har etablerat en populär restaurangkedja med 200 anställda och en miljon sålda burgare per år.

Kvinna i mörka kläder och mörkt hår sittandes i en krämfärgad fåtölj. Fotad mot en lila vägg. Lilla tygprover i bakgrunden.

MeliMeli

Att inte våga är inget alternativ för entreprenören Amelia Widell. Genom ett glapp på marknaden föddes idén om stilfulla soffor till ett bra pris. Ett koncept som skapade succévarumärket MeliMeli.