Gå till innehållet

Kampsportslabbet

Med målet att introducera kampsport för den breda massan, slogs dörrarna upp till Kampsportslabbet 2012. Idag ser grundaren Kevin Arroyo hur källarlokalen på Östermalm lockar en blandad träningskrets – med en gemensam vilja att förändra sitt liv till det bättre.

Publicerad 2021-05-17

Man i mossgrön huvtröja och glasögon i en träningslokal. Olika typer av träningsredskap hänger på väggarna.

– Jag upptäckte ett samband där tjejer som hade tränat ridning och tagit hand om hästar även nådde höga resultat på Kampsportslabbet. Ganska snabbt insåg jag den röda tråden.

Att ta hand om en häst innebär ett stort ansvar och kräver en enorm disciplin. Hästen kan både sparka och bita dig, vilket innebär att du behöver drilla den hårt.

Det är en hårdhudad atmosfär som liknar den vi har på Kampsportslabbet. I vår entré hänger en målning av en kofta, det är en påminnelse till våra kunder om att offerkoftan stannar vid dörren, säger Kevin.

Träna på ett hållbart sätt

– Vi vill skapa ett koncept som håller i längden. Därför lär vi ut både träning, kost, återhämtning och en hälsosam livsstil, tills du är mer eller mindre självgående.

Det vanliga är att gym vill sälja så många PT-timmar som möjligt, men vi tycker det är lagom att du som önskar träna med en PT, bokar en eller max två timmar per vecka, för att sedan komplettera med diverse klasser.

Tre Företag underlättar för verksamheten

– Eftersom vår verksamhet bedrivs i källarlokaler så är bra mottagning något vi behöver kunna räkna med. Mitt jobb är väldigt flexibelt, där den ena dagen kan vara totalt olik den andra. Ibland jobbar jag med Boot Camps där kunder kommunicerar genom att exempelvis skicka bilder på sin kost till min mobil, då behöver jag kunna återkoppla snabbt.

I nästa stund behöver jag kommunicera med de andra tränarna eller ringa en PT-kund som behöver råd eller hjälp med något och där emellan ta emot olika leveranser som ska till oss. Under hela den tiden är jag beroende av att alla dessa människor kan nå mig – och där känner jag att jag alltid kan räkna med Tre.

Fler artiklar

Kvinna i långt blont hår, iklädd vit skjorta och svarta jeans står bredvid en man i mörkt hår, iklädd en rosa/laxfärgad skjorta och ljusblå jeans. De står tillsammans utomhus i mitten av flera stenpelare som bildar en gång.

Satsa på din relation

Att 50 procent av alla äktenskap slutar i skilsmässa var ett faktum som fick Jenny Holmström och Ted Rosén att vilja hitta nya proaktiva lösningar. I en gemensam frustration över bristen på enkla verktyg, byggde de relationsappen Coupleness.

Rakad man i vit skjorta sitter inne på en restaurang. Bilden är tagen utifrån och man ser bara restaurangens logga och mannen, som ler mot kameran.

Phil´s Burger

Det är sex år sedan Phil’s Burger grundades av de matälskande kompisarna Philip Örtegren och Peder Skaj. Då hade ingen av dem restaurangerfarenhet – i dag har de 12 restauranger, 200 anställda och säljer en miljon burgare om året.

Kvinna i grå tröja och man i kavaj står mot en vit vägg (förgrunden). Skohylla med olika skor i bakgrunden.

Tre möter Flattered

Följ med när Tre möter Flattered som är ett skoföretag med skandinaviska rötter och globala ambitioner. VD Gustav Lidén och delägare & säljchef Emma Lythell berättar om resan från idé till att erövra skovärlden.