Gå till innehållet

Lägg till vem du vill i ditt abonnemang.

Trevligt!

Ring 0735 300 631 så hjälper vi dig.

Bildmontage med 3Samla

Lägg till vem du vill i ditt abonnemang.

Trevligt!

Ring 0735 300 631 så hjälper vi dig.

Välj din familj!

Strösselmonster, Solros, sambo eller svärmor. Du bestämmer själv vilka som är din familj. Lägg till max 5 extra användare för bara 99 kr/person och månad. Trevligt!

Så funkar det

En kille sitter på en scen och håller ett monster i handen.

Välj användare

Lägg till vem du vill i ditt abonnemang för 99 kr/mån per extra användare. Alla får ett eget nummer där samtal och SMS/MMS ingår. Tillsammans delar ni på surfen från huvudabonnemanget.

En man tillsammans med två gulliga monster sitter i en bil.

Fördela surfen

När du samlar abonnemang ingår tjänsten 3Dela Data som gör att ni kan dela surf mellan abonnemangen.

Hur funkar familjeabonnemang?

Det blir billigare att samla familjen hos oss med extra användare än att teckna separata abonnemang för varje person.

1. Välj huvudabonnemang

Ha eller skaffa ett mobilabonnemang med eller utan bindningstid. Om ni är många som ska dela rekommenderar vi en högre surfmängd på huvudabonnemanget.

2. Lägg till extra användare

Lägg till upp till fem extra användare i ditt huvudabonnemang. Varje extra användare som du lägger till kostar 99 kr/mån.

3. Dela surf!

Varje extra användare får ett eget nummer med samtal, SMS/MMS men delar på surfen från huvudabonnemanget.

Frågor och svar om familjeabonnemang

Alla 3Surfa-abonnemang med minst 5 GB inkluderad surf kan lägga till upp till fem extra användare. Tänk på att eventuella rabatter på huvudabonnemanget försvinner om du väljer att lägga till extra använadare (gäller ej rabatt från 3Återvinn).

Den extra användaren får ett eget mobilnummer och samtal, SMS och MMS ingår. Alla extra användare och huvudabonnemanget delar på den surf som ingår i huvudabonnemanget.

Ja, om huvudabonnemanget har obegränsad surf får även de extra användarna det. Obegränsad surf gäller i Sverige, inom EU/EES och 3Världen-länder gäller 60 GB surf/mån.

Ja, om huvudabonnemanget har tilläggstjänsten 3Världen med surf och samtal i 80 länder så ingår det för alla som läggs till.

3Extra Användare har ingen bindningstid, men en månads uppsägningstid. Huvudabonnemangets bindningstid påverkas inte av andra 3Extra Användare som läggs till eller tas bort.

Villkor

Avtal om 3Extra Användare förutsätter att huvudabonnemanget är ett 3Surfa/3Flexibel Obegränsat, 3Surfa/3Flexibel 50GB, 3Surfa/3Flexibel 15GB eller 3Surfa/3Flexibel 5GB till ordinarie pris, och att samtliga abonnemang i kundens namn faktureras enligt ordinarie pris. Eventuella rabatter på tidigare avtal om abonnemang tas bort i samband med avtal om 3Extra Användare, med undantag för eventuell 3Bredband Hemma-rabatt.

250 kr aktiveringsavgift tillkommer för varje extra användare. Max fem 3Extra Användare per person. I abonnemanget 3Extra Användare ingår obegränsade röstminuter, SMS och MMS inom Sverige, samt samtal, SMS och MMS inom övriga EU/EES (dock inte trafik från Sverige till utlandet, samt betal- och satellitsamtal/SMS). Vid köp av 3Extra Användare ingår tjänsten 3Dela Data som fungerar med 3Surfa Obegränsat, 3Surfa 50GB, 3Surfa 15GB eller 3Surfa 5GB samt 3Bredband Go-abonnemang utan extra kostnad. För datadelning med övriga abonnemang krävs tjänsten 3Dela Data för tillkommande kostnad om 49 kr per månad och abonnemang. 3Bredband Hemma är inte kompatibelt med 3Dela Data. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.