Gå till innehållet

Ge mobilen lite kärlek

Ibland är det enda som behövs lite kärlek, vård och omsorg. Så är det även med din mobil. Och man kommer faktiskt ganska långt med rätt skydd, underhåll och att uppdateringarna inte bara läggs på hög.

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2023-05-26 (Uppdaterad 2023-06-12)

En mobil som laddar ligger på en guldig yta.

När tiden är kommen och du känner att din mobil kanske inte längre passar just din hand, ser vi såklart till att antingen återvinna eller sälja den som begagnad – ett Trevligt kretslopp helt enkelt!

Tre (+två) tips för ett längre mobilliv

Skydda dig

Med ett bra mobilskal och skärmskydd är din mobil betydligt mer tålig för somna-med-mobilen-i-handen-tappet, badshortsfukten, fula repor och mycket mer.

Pedanta loss

Ta fram din inre städis för att skapa lite mobil-feng-shui och ta bort fettfläckarna från söndagens receptscrollande, ludd-rens från damm och smuts och låt mobilen känna sig lite ompysslad.

Batterirehab

Försök i största mån att använda rätt laddare som levererar rätt mängd ström. Undvik att få batteriet överhettat, om du märker att din mobil börjar bli varm: låt den vila lite och undvik direkt solljus.

Skulle det vara så att batteriet helt och hållet checkat ut kan du enkelt byta ut det!

Uppdatera mera

Häng med på rätt uppdateringar så hänger mobilen med längre!

Lagerrensning

Ta bort sådant som tar upp onödig plats i mobilen – med för mycket i ryggsäcken blir man ju långsammare utan att för den delen vara långsam.
Skulle det vara så att du trots dessa tips VERKLIGEN vill ha en ny, fräsch och krispig mobil, se då till att kolla in våra begagnade mobiler till 30% lägre pris! Glöm heller inte att återvinna din gamla och spara lite pengar på abonnemanget. Länge leve mobilen!

Relaterade inlägg

Framtidens nät

Vi har träffat Tres nätchef Maria Jonsson för att prata om framtidens nät. Maria Jonsson berättar om vad 5G – och 6G-nätet kommer ge oss, hur Tre har jobbat med utbyggnaden av mobilnätet och varför det är så spännande med VR och AR.

Halloween

Bajs-emojins skrämmande historia och roliga användningsidéer

Gör dig redo för halloween och dyk in i emojins värld fylld av mystik och myter. Vi avslöjar den hemliga historien bakom den ikoniska bajs-emojin och ger dig tips om hur bäst använder emojis för att skapa de mest spännande och skrämmande rebusarna.