Till innehållet
Meny

#Datadonate.

Vi har utvecklat en lösning där du som 3Kund kan avvara värdet av den surf du inte använder och skänka pengarna till UNHCR:s arbete i Syrien.

Läs mer

Barncancerfonden.

Tre är samarbetspartner till Barncancerfonden som jobbar för att bekämpa barncancer. Som 3Kund kan du vara med och bidra genom att lämna in din gamla telefon och skänka värdet av telefonen till Barncancerfonden.

Läs mer

Tilia.

Tre är samarbetspartner till Tilia, en ideell organisation som hjälper unga som lever med psykisk ohälsa.

Läs mer

Clowner utan gränser.

Clowner utan Gränser skickar varje år ut artister till barn och samhällen drabbade av krig, konflikt och andra kriser. Med humor och lek ger de barn och vuxna möjlighet att utvecklas.

Läs mer

Operation smile.

Tre är samarbetspartner till Operation smile vars vision är att inget barn i världen ska kränkas eller tvingas leva undangömt på grund av en behandlingsbar ansiktsdeformitet.

Läs mer

Rinkside 3.

Älskar du hockey? Då kan du välja att stötta ditt favorithockeylag med 200 kronor när du väljer att bli kund hos Tre. Alla hockeyabonnemang som säljs i varje sponsorstad går tillbaka till den lokala hockeyklubbens ungdomssatsningar.

Läs mer

ECPAT.

Vi är ett vänföretag till ECPAT Sverige i kampen mot barnsexhandel. ECPAT arbetar för barns rätt att inte utnyttjas i sexhandel.

Läs mer