Till innehållet
Meny

Väx med Tre.

Service.

ServiceAkademien på Tre börjar med en introduktionsutbildning där dagarna varvas mellan teori och praktik. Tillsammans med coacher och kompetensutvecklare gör vi allt för att du ska lära känna företaget, uppdraget på kundservice och dina kollegor.

Under det första året bygger vi vidare med grupputbildningar och individuell kompetensutveckling.

Sälj.

Under introduktionsutbildningen får du lära dig om Tre som företag, vilka värderingar vi styrs av, hur vi säljer våra produkter samt få en utmärkt start på din nya karriär. Vidare följer utbildning inom Affärsmannaskap & Kommunikation.

Talangutveckling.

För de personer som har vilja och förmåga att satsa lite extra engagemang och tid på Tre samt sin egen utveckling. Efter ett år har du möjlighet att söka och utveckla kompetens inom Ledarskap, Ekonomistyrning, Feedback, Retorik, Sälj, Service, Strategi m.m.

Ledarskap.

Hos oss får du de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt chefs- och ledarskap. Ledarskapsprogrammet är ett skräddarsytt program i fyra steg. Programmet passar både dig som är chef för första gången men även dig som har tidigare chefserfarenhet men är ny på Tre.

Företag.

Affärsprogrammet är ett talangprogram för dig som jobbar inom någon av våra sälj- och servicekanaler. Programmet är utspritt över sex månaders tid med olika moduler som bland annat berör ämnen som självmedvetenhet, retorik- och kommunikationsteorier, förändringsarbete, affärsstrategier och projektledning.

Teknik.

Vi har suveräna teknikprogram för dig som är intresserad av att utveckla dina tekniska kunskaper. Vi besitter en mängd olika kunskaper och färdigheter internt och håller många av utbildningarna hålls av våra egna medarbetare. Vi är övertygade om att vår värdering öppenhet och samarbete är nyckeln till både din och vår framgång.