Till innehållet
Meny
W

2003.

Lanseringen.

Den 3 maj lanseras Tre i Sverige och 3Butiken på Stureplan i Stockholm slår upp sina portar. I juni säljer vi 100 abonnemang på en dag vilket är säljrekord.

M

2004.

De fria samtalen.

Vi lanserar att våra kunder får ringa för noll kronor inom det egna nätet. Det dröjer inte länge förrän konkurrenterna kopierade vårt framgångsrecept.

P

2006.

Mobilt bredband.

I november lanserar vi som tredje operatör i världen mobilt bredband.

K

2007.

Prisernas år.

Vårt mobila bredband utses för första gången till Sveriges bästa av tidningen Mobil. Senare på året utser Veckans affärer oss till Årets IT- och Telekomföretag. Vi är återigen först i Sverige och denna gång med att höja hastigheten till 7,2 Mbit/s.

X

2008.

5 år & höjd hastighet.

Vi fyller fem och vi får även in får miljonte kund i 3Skandinavien. Vi är den första operatören i Sverige som höjer hastigheten till 14,4 Mbit/s och vi är först ut med kontantkort för mobilt bredband. Vårt mobila bredband kammar hem sin andra titel som vinnare i Sveriges bästa nät av tidningen Mobil.

A

2009.

Sveriges bästa arbetsplats.

Vilket år. Tre börjar sälja Apple iPhone och vi utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser. I oktober får 3Sverige in sin miljonte kund.

O

2010.

Bästa mobila bredband i 4 år.

Vårt mobila bredband utses för fjärde året i rad till Sveriges bästa av tidningen Mobil. Tre utses även till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

U

2011.

Bästa mobila bredband i 5 år.

För femte året i rad utses vårt mobila bredband till Sveriges bästa av tidningen Mobil.

D

2012.

Årets operatör.

Nicholas Högberg kliver in i rollen som VD för Tre Sverige. Vi blir även utsedda till årets operatör på Telekomgalan.

S

2013.

Årets Hälsoinspiratör.

Vi firar tioårsjubileum och dåvarande VD Nicholas Högberg vinner titeln Årets ledare på Telekomgalan. Tre blir utsedda till Årets Hälsoinspiratör av FolkiRörelse. Vi lanserar nya, responsiva tre.se

H

2014.

Årets arbetsgivare.

Vi får plats 20 i "Bästa stora arbetsplats" av Great place to work. Vi lanserar Mångkulturella kalendern för våra anställda. European Business Awards utser oss till "Årets arbetsgivare". Vi får plats 10 i Universums undersökning "Sveriges bästa arbetsgivare".

N

2015.

Vi släpper musiken fri.

Vi blir den första operatören i Europa att erbjuda upp till 70 GB fri surf på musikstreaming för alla våra kunder. Vår mobila växel 3FrontOffice blev testvinnare hos "Telekom idag". Universum utser oss till branschens mest eftertraktade arbetsgivare. Vi nådde tre miljoner kunder i Skandinavien och två miljoner kunder i Sverige.