Till innehållet
Meny

Wholesale.

Satsa mobilt.

3 erbjuder lösningar som möjliggör för ditt företag att bli en virtuell mobiloperatör. Med våra tjänster kan du komplettera ditt företags erbjudanden med mobila lösningar, allt i 3s nät. Ett nät som vi ständigt förbättrar med höjda hastigheter, utökad kapacitet och förbättrad täckning.

Hos oss är du alltid en storkund, en kund som får vårt fulla engagemang och vår bästa service. Vi ser långsiktigt på varje affär och gör vårt yttersta för att skapa den bästa lösningen för just ditt företag. För oss är det viktigt att det är enkelt för er. Vi tror på flexibilitet och nya lösningar och diskuterar gärna olika kommersiella upplägg.

Vi har idag två typer av Wholesalelösningar, Mobile Virtual Network Operator (MVNO) och Service Provider (SP). Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om våra tjänster.

3 ger dig trygghet.

På 3 tror vi på att jobba långsiktigt, flexibelt och nära våra kunder. Vi tror att det är nyckeln till framgång. Vi strävar alltid efter att ha en öppen dialog och långsiktiga samarbetsmodeller. Tillsammans med våra kunder kan vi utveckla nya och spännande tjänster. För ditt företag kan det betyda en bredare produktportfölj, nya affärsmöjligheter och chansen att skapa ännu starkare band till befintliga kunder.

3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. Vi erbjuder mobil telefoni, mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster. Vi investerar miljontals kronor varje år på att bygga ut och förbättra vårt nät, så att det blir ännu bättre och ännu snabbare!

Välkommen till oss på 3.

Referenserbjudande

- för Wholesale Roaming Resale Access.

Som svar på EU kommissionens reglering No 531/2012 avseende ”roaming on public mobile communications networks within the Union” tillhandahåller Hi3G ett referenserbjudande för så kallad Wholesale Roaming Resale Access.

Erbjudandet innehåller beskrivning av tjänster, kommersiella villkor och priser avseende roaming inom EU för en MVNO eller SP som tecknar avtal med 3.

För mer information, fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.