Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

En kvinna sitter framför ett tält vid vattnet med en sovsäck runt sig. I handen håller hon en mobil som hon tittar på.

Mobilt bredband utan bindningstid

  • Välj flexibel eller fast surfmängd
  • Betala inte för mer surf än du behöver
  • Enkelt att ta med på resan inom EU/ESS
SurfmängderPrisnivåerExempel
0 - 0,1 GB19 kr/månDet enda du betalar om du inte använder ditt mobila abonnemang
0,1 - 5 GB99 kr/månNär du surfar litegrann eller kollar mejlen
5 - 50 GB299 kr/månUnder de semesterdagar som kräver lite mer uppkoppling
50 - Obegränsat549 kr/månNär du går all in!

Vanliga frågor och svar om mobilt bredband

Med ett mobilt bredband är du inte bunden till en viss plats. Precis som det låter är det möjligt för dig att ta med dig bredbandet där du behöver använda det - i husbilen, på båten, i stugan eller varför inte i tältet?

Du kan ta med dig det till olika platser och använda bredbandet där du vill eller behöver eftersom det kopplas upp via mobilnätet. Våra mobila bredband är enkla att använda då du endast behöver ett SIM-kort. Säkra surfen och ta reda på hur täckningen ser ut där du vill använda bredbandet.

För att få ett hum om hur snabbt det kan tänkas gå hos dig rekommenderar vi att du söker på din adress i vår täckningskarta.

Vi har riktigt bra täckning med 5G+ i flera storstäder! Du kan få den bästa bredbandsupplevelsen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg. Vi fortsätter att bygga ut hela tiden!

Våra mobila bredband är kompatibla med 3G, 4G och 5G-nätet, så beroende på var du befinner dig eller har valt att tälta kan du uppnå snabba 5G-hastigheter.

Så snabbt kan du surfa:

Normalhastigheten för 3G är 3–16 Mbit/s och för 4G är det 10–80 Mbit/s. För 5G är normalhastigheten 10-100 Mbit/s och i 5G+ är den 200-600 Mbit/s. Vid optimala förhållanden kan du surfa upp till 1000 Mbit/s i 5G+ nätet!

Angivna normalhastigheter är ett beräknat genomsnitt för hela nätet och inte en garanti för viss hastighet på viss plats.

Vårt obegränsade bredband (Bredband Max) fungerar bara inom Sverige. Du kan inte ta med det utomlands.