Gå till innehållet
Hörlurar ingår

Sony Xperia 5 III

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III

Nyheten Xperia 5 III är en 5G kompatibel, stilren och kraftfull mobil med bland annat tre kameror, djupsensor och kraftfullt batteri.

 • 5G redo
 • 6.1" 4K OLED-skärm med CinemaWide™
 • Trippelkamerasystem med djupsensor
Läs mer om Sony Xperia 5 III

Färg Svart

Minne

Se rabattvillkor

3Flexibel 5GB

Abonnemangsinformation

Betalning av mobil

Mobilens pris (totalt kreditbelopp) är 9 360 kr oavsett delbetalningsperiod. Effektiv ränta 0%.

Privat eller företagskund?

Du handlar nu som privatperson.

Handla som företagskund

Ingår i dina val.

 • Trådlösa hörlurar ingår

  Under perioden 5 oktober - 31 oktober 2021 ingår de trådlösa hörlurarna WH-1000XM3 (värde 2400 kr) utan extra kostnad. Du behöver själv registrera mobilen på Sonys hemsida senast den 29 november 2021 för att ta del av erbjudandet. Det är sedan Sony som skickar hörlurarna till dig.

Om Sony Xperia 5 III och köpinformation

Med Xperia 5 III bygger Sony vidare på erfarenheter från tidigare Xperia-mobiler, men flyttar fram gränserna ytterligare för vad en smartphone kan vara.

Det som utmärker Xperia 5 III är den avlånga OLED-skärmen på hela 6,1’’ med fylliga naturliga färger och djup svärta, som dessutom har HDR. I kombination med 21:9-bildförhållandet blir allt från film, serier och mobilspel uppslukande. Framsidan är dessutom förstärkt av Corning Gorilla Glass.

Vi tror att den som köper Xperia 5 III är på jakt efter en genomtänkt och välbyggd mobil med hög arbetsförmåga och fokus på nöje och underhållning.

Sony Xperia 5 III är utrustad med tre kameror: vidvinkel, ultravidvinkel och tele. Förutom tre kameror sitter bak även djupsensor (time-of-flight) som hjälper de övriga kamerorna.

I hjärtat av mobilen sitter det åttakärniga chippet "Snapdragon 888 5G" som tillsammans med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme gör att allt från tunga film- och fotoappar, till spel och vardagsärenden flyter på utan några problem.

*5G redo betyder att mobilen är förberedd att stödja 5G-nätverk. Läs mer om framtida tillgänglighet till 5G-tjänster hos Tre. Modellen är kompatibel med 3G och 4G-nätverk.

Mått
157 x 68 x 8,2 mm
Vikt
168 g
Batteri
4500 mAh
Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
Corning Gorilla Glass 6
Skärmstorlek
6,1 tum
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
8 MP
Bakre kamera
12 + 12 + 12 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) 4FF
Lagringsutrymme
128GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Bluetooth
Bluetooth 5.2
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm)
RAM
8 GB

Leverans och retur

Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Få din beställning levererad till utlämningsstället närmast din folkbokföringsadress för 0 kr. Tänk på att du som beställer behöver legitimera dig när du tar emot paketet. Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Nummerflytt

Nummerflytt till Tre startar när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Numret flyttas på natten inom ca 3-5 dagar, vi meddelar om exakt tid för flytten via SMS. Kontrollera att numret inte har någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör och att det är registrerat på dig.

Översikt

 • Sony Xperia 5 III
  Svart, 128GB
  260 kr/mån, med 36 månader delbetalning
 • Abonnemang
  3Flexibel 5GB
  199 kr/mån
 • Trådlösa hörlurar ingår
  0 kr
 • Rabatt
  Med 3Flexibel och delbetalning
  30 kr/mån
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Sony Xperia 5 III

  Sony Xperia 5 III

  Svart, 128GB
  3Flexibel 5GB
  429
  kr/månad
  med 36 månader
  delbetalning
  Minsta totalkostnad 9 529 kr
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630