Gå till innehållet

Apple Watch Ultra (bergsloop)

Fritt e-SIM i 6 mån (värde 294 kr). Här har vi den mest robusta tåliga titanboett och mångsidiga Apple Watch någonsin. Den har en batteritid upp till 36 timmar och känn friheten med mobil uppkoppling. Välj bland tre olika färger med en boett på 49 mm. Från 305 kr/mån i 36 månader.

Ring 020-33 33 33 för att beställa
Apple watch ultra med svart armband. Klockan är mot en vit bakgrund.

Apple Watch Ultra (havsband)

Fritt e-SIM i 6 mån (värde 294 kr). Här har vi den mest robusta tåliga titanboett och mångsidiga Apple Watch någonsin. Den har en batteritid upp till 36 timmar och känn friheten med mobil uppkoppling. Välj bland tre olika färger med en boett på 49 mm. Från 305 kr/mån i 36 månader.

Apple Watch Serie 8

Apple Watch Series 8

Den senaste Apple Watchen nu med kraschdetektering, EKG, pulsmätning och håll reda på din syrenivån i blodet. Välj mellan tre olika färger och två storlekar (41 mm och 45 mm). Från 186 kr/mån i 36 månader.

Apple Watch SE 2022

Apple Watch SE 2022

De viktigaste funktionerna för att du ska kunna hålla kontakten, leva sunt och aktivt och få hjälp när det behövs. Perfekt för barn och äldre tack vare Familjeinställning. Välj mellan två storlekar (40 mm och 44 mm). Från 114 kr/mån i 36 månader.

Apple watch SE i färgen svart

Apple Watch SE

Här har vi smartklockan från Apple som kan betydligt mer än den kostar. Apple Watch SE har kraftfulla funktioner för aktivitet, hälsa och säkerhet. Välj mellan två storlekar (40 mm och 44 mm). Från 105 kr/mån i 36 månader.

Frågor och svar om Apple Watch

De Apple Watch-modeller som har stöd för e-SIMskort är: Apple Watch SE, Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 4 och Apple Watch Series 3. Förutom att Apple Watch måste vara av typen "GPS + Cellular" (kompatibel med 3G/4G) behöver du minst en iPhone 6 (med iOS 11,3) ett Tre-abonnemang och tjänsten "Apple Watch-anslutning" för 49 kr/mån.

Nej, det är inte möjligt att använda en Apple Watch med en Android-mobil.

Vilken smartwatch man ska välja är väldigt individuellt. Vissa föredrar mer sportiga varrianter, medan andra vill ha en smartwatch som liknar en vanlig klocka. Något som är viktigt att tänka på är hur klockan ska användas och vilka funktioner som är viktiga, som exempelvis vattentålighet, EKG eller vilka träningsappar som finns inbyggda.

Ja, det är möjligt att använda en smartwatch utan mobil (så länge den först konfigurerats och anslutits). Dock kommer inte alla funktioner vara tillgängliga om du inte har en eSIM-tjänst aktiverad. Att exempelvis dra ut för att träna och använda träningsappen kommer fungera, medan notiser och liknande inte kommer fungera förrän klockan är nära mobilen igen. Om du är ansluteten vill mobilnätet via eSIM kommer klockan fungera fristående oavsett om den är nära mobilen eller inte.

Av de smartklockor som vi säljer (Apple Watch och Galaxy Watch) kan du välja till eSIM-anslutning för 49 kr/mån. Det gör att du bl a kan ringa och ta emot samtal (eller notiser) utan att behöva ha mobillen i närheten.

Genvägar
  • Snabba svar
  • Familjeabonnemang
  • Om oss
  • Våra butiker
  • Täckning och nät
  • Whistleblowing
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig tisdag!