Gå till innehållet

Apple Watch hos Tre

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 (GPS+Cellular)

Det senaste från Apple, nu med 20 % större skärm. Mät syrenivån i blodet. Ta ett EKG när som helst, var som helst. Se dina fitnessdata på den förbättrade Retina-skärmen som alltid är på.

Förköp idag från 238 kr/mån. Beställ i din 3Butik eller genom att kontakta oss.

Bild på Apple Watch SE.

Apple Watch SE (GPS+Cellular)

Stor Retina-skärm. Avancerade sensorer som har koll på hur mycket du rör på dig. Kraftfulla funktioner för din hälsa och säkerhet.

Från 159 kr/mån. Beställ i din 3Butik eller genom att kontakta oss.

Handla det senaste från Apple hos oss på Tre. Välj mellan iPhone eller iPad. Fri frakt och 14 dagars ångerrätt när du handlar online.

Fler produkter från Apple

Handla det senaste från Apple hos Tre. Välj mellan iPhone, iPad och Apple Watch.

Hand hållandes en mobiltelefon som pekar neråt. Mobilen har ett skal i rostrosa färg. Foto är taget i midjehöjd.

eSIM

Med eSIM behöver du inte längre ett fysiskt SIM-kort i mobilen. Finns för mobil och surfplatta men också som tjänst för smartklockor.

Frågor och svar om Apple Watch

De Apple Watch-modeller som har stöd för eSIM-kort är: Apple Watch SE, Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 4 och Apple Watch Series 3. Förutom att Apple Watch måste vara av typen "GPS + Cellular" (kompatibel med 3G/4G) behöver du minst en iPhone 6 (med iOS 11,3) ett Tre-abonnemang och tjänsten "Apple Watch-anslutning" för 49 kr/mån.

Nej, det är inte möjligt att använda en Apple Watch med en Android-mobil.

Vilken smartwatch man ska välja är väldigt individuellt. Vissa föredrar mer sportiga varrianter, medan andra vill ha en smartwatch som liknar en vanlig klocka. Något som är viktigt att tänka på är hur klockan ska användas och vilka funktioner som är viktiga, som exempelvis vattentålighet, EKG eller vilka träningsappar som finns inbyggda.

Ja, det är möjligt att använda en smartwatch utan mobil (så länge den först konfigurerats och anslutits). Dock kommer inte alla funktioner vara tillgängliga om du inte har en eSIM-tjänst aktiverad. Att exempelvis dra ut för att träna och använda träningsappen kommer fungera, medan notiser och liknande inte kommer fungera förrän klockan är nära mobilen igen. Om du är ansluteten vill mobilnätet via eSIM kommer klockan fungera fristående oavsett om den är nära mobilen eller inte.

Av de smartklockor som vi säljer (Apple Watch och Galaxy Watch) kan du välja till eSIM-anslutning för 49 kr/mån. Det gör att du bl a kan ringa och ta emot samtal (eller notiser) utan att behöva ha mobillen i närheten.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!