Gå till innehållet

Samsung Galaxy S21-serien

Du hittar hela Galaxy S21-serien från Samsung hos oss på Tre.

Placeholder

Samsung Galaxy S21-serien

Du hittar hela Galaxy S21-serien från Samsung hos oss på Tre.

Galaxy Buds Pro ingår. Trevligt!

Skaffa valfri modell ur S21-serien. Läs mer hur du beställer hem dina Galaxy Buds Pro i "frågor och svar" nedan. (Värde 2490 kr)

Samsung Galaxy S21 5G

Galaxy S21 5G

5G-redo mobil och 3Flexibel abonnemang.

Från
429
kr/månad
med 36 månader
delbetalning
Minsta totalkostnad 9 529 kr
Samsung Galaxy S21+ 5G

Galaxy S21+ 5G

5G-redo mobil och 3Flexibel abonnemang.

Från
489
kr/månad
med 36 månader
delbetalning
Minsta totalkostnad 11 689 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra 5G

5G-redo mobil och 3Flexibel abonnemang.

Från
549
kr/månad
med 36 månader
delbetalning
Minsta totalkostnad 13 849 kr

Frågor och svar om Galaxy S21-serien

Följ nedan steg för att få dina Galaxy Buds Pro (Totalt värde från 2490 kr):

  1. Köp någon av modellerna i Galaxy S21-serien innan 2 maj 2021.
  2. Registrera ett Samsung Account senast den 16 maj 2021 här: Till registreringen

När du har fått din nya Samsung Galaxy S21 öppnar du Samsung Members-appen på din nya mobil senast den 16 maj 2021 och följer nedan instruktioner:

  1. Gå till ”Utforska” och sedan ”Förmåner” och in på den aktuella kampanjen. Notera att det kan ta upp till fem arbetsdagar innan erbjudandet syns i appen.
  2. Tryck på knappen ”Ta del av erbjudandet” för att komma till registreringssidan för din medverkan i kampanjen och ladda upp ditt kvitto och ange din leveransadress. Vänligen notera att hantering av registrering och utskick av kampanjprodukt sköts av en tredjepartsleverantör, Veddesta Distributions AB.
  3. Efter registreringen har genomförts får du ett bekräftelsemejl till din e-postadress kopplad till ditt Samsung Account att vår logistik-partner fått din order.
  4. Uppgifterna granskas sedan manuellt av Veddesta. Vid godkänd registrering skickas kampanjprodukten av Veddesta efter cirka 4 veckor, helgfri vardag till angiven adress. Uppmärksamma att i den mån en kampanjprodukt tillfälligt tar slut i lager kan kampanjprodukten komma att skickas senare än efter 4 veckor.

Vid frågor angående kampanjen kontakta Samsung kundsupport på 0771-40 30 20 eller besök Samsung.com

Erbjudandet gäller till och med 2 maj 2021. Tänk på att du måste beställa dina hörlurar i Samsung Members-appen innan 16 maj 2021. Till registreringen››

Samtliga modeller ur Galaxy S21-serien (Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G och Galaxy S21 Ultra 5G ) är 5G-redo/5G Ready. Det betyder att du kan använda 5G på de platser i Sverige där 5G finns tillgängligt i vårt nät.

I paketet/säljboxen för Galaxy S21-serien hittar du förutom själva mobilen, en USB C-kabel, en SIM-kortsnål och en kom igång-guide. Det ingår inte någon strömadapter eller hörlurar i paketet.

Samtliga modeller ur Galaxy S21-serien (Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G och Galaxy S21 Ultra 5G) är damm- och vattentåliga enligt klassificeringen IP68. Läs mer om IP-klassificering för Galaxy-serien hos Samsung.

Nya Galaxy S21-serien

Nya Galaxy S21 är utrustad med Samsungs allra bästa skärm och kamera, det största batteriet, maxad prestanda och en ny spännande design där kameran får ett helt nytt uttryck. För att du ska kunna göra mer av allt du vill och gillar.

Bild på Samsung Galaxy S21-serien. Två mobiler mot varandra, kamera-huset i fokus.

Design

En utmärkande design där varje detalj är skapad med helheten i åtanke: kamerahuset, de lyxiga metallicfärgerna och den matta baksidan ger en modern och tidlös känsla.

Bild som illustrerar Galaxy S21-seriens nattläge. Ljus förgrund, kvinna i skåpbil. Mörk bakgrund, campingplats.

Kamera

Fota och filma i proffsklass med hjälp av avancerade AI-funktioner. Slipp oroa dig för att missa det perfekta ögonblicket och hitta nya spännande vinklar och filter.

Baksidan på en av Galaxy S21-mobilerna mot en klocka för att illustrera den smarta batteritekniken som finns i mobilerna.

Kraft

Med det kraftfulla, avancerade och strömsnåla chippet Exynos 2100 har Samsung vässat krafterna till en ny nivå. Underhållning, jobb eller kreativitet spelar ingen roll.