Gå till innehållet

Tre nominerade i Stora kommunikationspriset

Tre Sverige är nominerade i kategorin ”Årets medarbetarkommunikation” i den prestigefulla tävlingen Stora kommunikationspriset som avgörs den 10 maj 2022.

Publicerad 2023-11-08

Person håller i kaffemugg och mobil medan en tjej med lockigt hår och orange tröja tittar på mobilen när hon skrattar.

Stora kommunikationspriset har sedan 1990 delat ut priser inom olika kategorier till personer och organisationer som har gjort stora insatser inom kommunikation under det senaste året. År 2020 blev Haval van Drumpt, VD på Tre Sverige, utsedd till ”Årets kommunikativa ledare” på galan. Inför årets upplaga av tävlingen är Tre Sverige nominerade i kategorin ”Årets medarbetarkommunikation”.

— Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång och vi som företag har enormt stora krav på oss själva att skapa både en miljö och en medarbetarkommunikation som stärker, peppar och lyfter våra kollegor. Jag är oerhört glad och stolt över nomineringen i Stora kommunikationspriset, det är ett fint kvitto på att våra många medarbetarsatsningar fungerar – från möjligheter till samhällsengagemang till hundzon på kontoret, säger Mårten Lundberg, kommunikationsdirektör på Tre.

Utöver Tre Sverige är även Sveriges Radio och Aller Media nominerade i kategorin ”Årets medarbetarkommunikation”. Vinnarna i samtliga fem kategorier utses under en livesänd prisutdelning den 10 maj.